Hand med röda naglar plockar mogna fina hallon

Reklam på Hemligg

Reklam är något som vi försökt att undvika på Hemligg. Men det är också så att vi behöver öka intäkterna för att kunna fortsätta driva och utveckla Hemligg. Så därför började vi nu i måndags att köra lite reklam i flödena här på Hemligg. Vi kommer dock att köra reklam på vårt sätt.

Försöka ge er bra reklam som en service

Vi kommer enbart att köra reklam som vi själva kan stå för och tycker känns bra. Och vi kommer att göra det så att vi försöker göra det till en service istället för något som bara ska prackas på. Reklam behöver ju inte nödvändigtvis vara något dåligt. Istället för att bara köra allmän reklam helt opersonligt så kommer Liw att mer eller mindre dagligen handplocka bra köptips åt er. Bra erbjudanden just nu helt enkelt eller bara lite roliga och spännande produkter som verkar vara bra köp hos sexbutikerna Joyland, Sinful och Mshop. 3 sexbutiker som vi vet är seriösa och bra.

Hitta alla köptips på ett ställe

Dessa köptips kommer att visas i våra aktivitetsflöden här på sajten. En per laddning. Vi kommer också att ha en sida där vi samlar alla Liws köptips som är aktuella för tillfället. Dels så att man kan hitta ett köptips man vill hitta igen eller helt enkelt bara för att kunna ta del av alla aktuella köptips. Ni hittar länk dit i köptipset header (där det står “KÖPTIPS UTVALT AV LIW”) eller i “Läsa-menyn” eller i sidfoten längst ner på sajten.

Öppna för förslag

I övrigt så planerar vi inte att köra någon reklam, förutom vår egen reklam för VIP-medlemskap. Men vi är öppna för eventuella samarbeten och kan ta in annan reklam om vi finner att det ger tillräckligt bra betalt. Dock alltid enbart om det är något vi känner att vi kan stå för och rekommendera våra medlemmar. Vi kommer att vara tämligen restriktiva, men vi är inte helt omöjliga. Så om ni vill göra reklam på Hemligg och har ett erbjudande vi inte kan säga nej till så kan ni kontakta Liw på [email protected] eller Love på [email protected].

Framtida VIP-funktion

Så småningom så kommer vi nog att göra det möjligt för VIP-medlemmar att slippa reklamen i flödena. Men än så länge har vi inte det på plats. Och vi hoppas som sagt att den reklam vi nu kommer att köra inte kommer att kännas speciellt jobbig utan snarare i bästa fall som en feature.

Tack för att ni stöttar oss

Om det är så att ni tänker köpa sexleksaker eller sexhjälpmedel eller något annat som återfinns i sexbutiker så är vi väldigt tacksamma om ni vill göra det via våra länkar till sexbutikerna Joyland, Sinful och Mshop. Det kostar er ingenting, men gör stor skillnad för oss i form av extra intäkter som gör att vi kan driva och utveckla Hemligg. Så gå gärna in på vår reklamsida där vi listar alla Liws aktuella köptips. Stort tack på förhand!

Publicerat i: Adminblogg, Info, Så funkar det

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Helt okej med reklam här för egen del, är ju reklam som gynnar oss och inte något ni prackar på oss, så länge ni får in intäkter så ni klarar av att driva sidan är det bara att köra på.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Ny anmälan

Stäng