VIP – 1 månad

Pris: 150 kr

VIP-medlemskapet ger dig tillgång till en mängd olika funktioner och förmåner som enbart är tillgängliga för VIP-medlemmar. Som t ex bättre sökfunktioner och diverse sajtinställnngar som göra livet mer behagligt och smidigare här på Hemligg. Ni bidrar även till sajtens fortsatta utveckling överlevnad. Läs mer om innehållet här: VIP-medlemskapet

VILLKOR

Betalningen är en engångsbetalning och VIP-medlemskapet kommer inte att förlängas med automatik. Du kommer att få en påminnelse om att förlänga när VIP-medlemskap närmar sig dagen då det upphör.

När VIP-medlemskapet upphör återgår ni till gratismedlemskapet och förlorar tillgång till alla de funktioner och förmåner som VIP-medlemskapet medger. Vi garanterar inte att inställningar ni gjort i VIP-funktioner bibehålls om ni köper VIP-medlemskap på nytt efter en tid. Men om ni förlänger befintligt VIP-medlemskapet behåller ni såklart tillgång till alla funktioner och inställningar. Förlängningen görs från den tidpunkt då VIP-medlemskapet skulle ha slutat.

VIP-medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas från ett användarkonto till ett annat.
VIP-medlemskap kan ej heller pausas.

Om ett konto med VIP-medlemskap avslutas på egen begäran eller med anledning av brott mot våra användarvillkor är VIP-medlemskapet förverkat.

Skulle Tjänsten av tekniska orsaker vara otillgänglig under ett dygn eller längre kommer VIP-medlemskapet att förlängas med den tid som Tjänsten varit otillgänglig under avbrottet. För mindre avbrott ges ingen ersättning eller förlängning av VIP-medlemskapet.

VIP-medlemskapet är en tjänst som aktiveras och påbörjas direkt efter att köpet genomförts. Observera att det därför inte finns någon ångerrätt av köpet. (Helt enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler 2 kap 11§ punkt 11). Genom att genomföra köpet bekräftar du att du är medveten om och samtycker till att du saknar ångerrätt på köpet.

INFO OM BETALNING
Själva kortbetalningen genomförs av ett externt betalningshanteringsföretag vid namn Stripe. Hemligg sparar inga uppgifter kring själva betalningen. Betalningshanteringsföretaget registrerar dock de uppgifter som uppges här samt IP-address i syfte att kunna utreda bedrägerier. På ert kontoutdrag kommer det att stå ”HEMLIGG.SE” på betalningen.
Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Ny anmälan

Stäng

error: Alert: Content is protected !!