4 knytnävar ihop som kickoff i användarpanelen

Användarpanelen samlas

Idag har vi kontaktat de som ska vara med i Hemligg’s användarpanel/testtrupp. Och i påskhelgen så kommer de att få sina inbjudningar för att komma in på sajten. Tanken är då att vi tillsammans med användarpanelen kommer att diskutera utvecklingen av sajten. Inledningsvis så kommer fokus att ligga på att se till att vi får ihop en beta-version som är tillräckligt bra för att börja skicka ut inbjudningar även till övriga som anmält intresse för att vara med.

Tar den tid vi behöver

I vanlig ordning så har allt dragit ut lite på tiden. Mer än vi hade tänkt. Men det är helt i sin ordning och vi tänker inte göra något förhastat. Bättre att det får ta lite mer tid så att det blir bra, än att vi stressar ut något som inte är helt genomtänkt. Sen kommer det ändå vara så att den version som vi släpper kommer att vara en beta-version som inte är helt färdig. I och för sig så ser vi inte detta som ett projekt som kommer att bli färdigutvecklat. Vi kommer att fortsätta utveckla Hemligg kontinuerligt. Men förr eller senare så kommer vi anse att sajten inte längre är en beta-version i alla fall. 🙂

Användarpanelens sammansättning

Vad gäller användarpanelen så har det varit ganska svårt att välja ut vilka som ska vara med. Dels har det varit väldigt många som anmält intresse, men också att vi inte vet så mycket om personerna bakom. I det här fallet så har vi valt ut 50 av de som anmält sig till användarpanelen, med en sund fördelning av både kvinnor och män. Och till ganska stor del par som utgör drygt 60% av användarpanelen. Det kan tyckas vara ganska många, men sannolikt så kommer några att falla bort och inledningsvis ser vi det som positivt att vi får in många olika testare på sajten som kan säga sitt. 

Alla med samma målbild

För att en sån här användarpanel ska fungera optimalt så är det bra om alla har hyfsat lika målsättning med sajten och drar åt samma håll. Självklart är det också bra om oliktänkande och skilda åsikter finns. Men målbilden hos alla bör vara ungefär densamma. Vi har därför haft detta i åtanke när vi valt ut användarpanelen och även valt att undvika att ta med personer som verkar vara väldigt åsiktsstarka. Av erfarenhet så kan åsiktsstarka personer vara väldigt kreativa och idérika, men de tenderar att vara mindre kompromissbenägna. Det har såklart varit svårt för oss att bedöma utifrån de knapphändiga uppgifterna vi vet om varje person. Men vi försöker gärna ta det säkra före det osäkra.

Lyfter frågor även här i bloggen

Vi kommer för övrigt även att lyfta vissa frågor på bloggen här, som t ex frågan om verifiering som vi postade igår. Detta är frågor som användarpanelen kommer att diskutera och om ni tycker till i kommentarsfältet här på bloggen så kan vi ta det i beaktande också. Vi tycker det är väldigt att vi får med användarnas synpunkter och önskemål. Det är ju trots allt så att sajten inte kommer att vara någonting utan användare.

Följ utvecklingen

Planen är att användarpanelen nu ska få testa på och tycka till under några veckor. Troligtvis kommer det att dröja en månad innan vi kan börja skicka ut inbjudningar till övriga som satt upp sig på väntelistan. Håll gärna koll på bloggen här för att följa utvecklingen. Följ också gärna Hemligg på Twitter och/eller på Facebook. Vi kommer att uppdatera där när vi postar något nytt på bloggen eller har någon annan intressant information.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Jättekul att vara här och få hjälpa till att göra detta bra. Vi vill ju ha bra ställen för att hitta det där lilla extra.
    Har dock en hel del problem både med iphoneX och mac där sidorna verkar stå och tugga en hel del. Ibland laddar de dock…

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Ny anmälan

Stäng