FAQ – Vanliga frågor

Det är helt gratis i grunden, och med all nödvändig funktionalitet. Men för de som vill stötta Hemligg och få lite extra bra funktioner så kan man köpa VIP-medlemskap.

Initiativet till Hemligg.se kommer från Liw och Love. Liw har i flera år drivit bloggen “Liws lust” som nu ligger hos amelia.se. Love är gift med Liw och är den som ansvarar för utvecklingen av Hemligg.se.

En betaversion är en version av sajten som ännu inte är fullt utvecklad och testad. Betaversionen av Hemligg.se är dock fullt fungerande med alla grundläggande funktioner som behövs.

För att bli medlem måste du få en inbjudan som du får om du sätter upp sig på väntelistan som du hittar på sidan “Bli medlem på Hemligg?“. Därefter så får du invänta en inbjudan till sajten som vi skickar ut till den epostadress som du angett. Se till att kontrollera din skräppostmapp så att inbjudan inte hamnar där.

Vi vill se till så att sajten blir populerad med användare i god proportion till varandra avseende kontotyp (killar, tjejer och par). Dessutom vill vi se till att styra inflödet av nya medlemmar för att kunna se till att kunna hantera tillväxten på så bra sätt som möjligt och se till att hålla fejkkonton och oseriösa borta i så hög grad som möjligt. Därför krävs det en inbjudan för att få tillgång till sajten. 

För tjejer och par så är det ingen väntetid alls. De får en inbjudan direkt då de sätter upp sig på väntelistan. För övriga är väntetiden just nu 15-25 veckor pga av att vi försöker hålla en hyfsad balans i demografin på Hemligg. Väntetiden kan variera beroende på aktuell mängd tjejer och par samt hur många som väljer att köpa sig förbi kön.

Ja. Om du inte vill vänta på en inbjudan så kan du göra ett Förköp av VIP-medlemskap och därmed få din inbjudan direkt.

Hemligg.se är en diskret community för vanligt folk med intresse för sex där man får vara anonym. Intentionen har varit att göra en sexig sajt med lite glimten i ögat utan att kännas porrig eller sliskig. Här kan man söka sexkontakter med likasinnade lekkamrater. Men tanken är också att det ska vara ett community som är kul att hänga i även om man inte är intresserad av att hitta sexkontakter för träffar irl. Det kan ju alltid vara spännande att utbyta erfarenheter och tankar med likasinnade. Och vem vet vad det kan leda till. Om inte annat så kommer vi kanske få fantasier att väckas och växa.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Ny anmälan

Stäng