Hemligg sex-community – Finn likasinnade kvinnor, par och män

Lekfull och diskret mötesplats

FÖR VANLIGT FOLK MED INTRESSE FÖR SEX

  • Finn likasinnade män, kvinnor och par
  • Sexcommunity där fantasierna växer
  • Användarvänligt och mobilanpassat

Vill du ha en Inbjudan?

Sajten är öppnar nu under sommaren 2020. Inledningsvis kommer insläpp ske enbart via inbjudan, beroende på var störst intresse finns. Detta också för att se till att antalet män, kvinnor och par står i god proportion till varandra. Vi har redan börjat släppa in folk från väntelistan så sannolikt bör du få en inbjudan inom några veckor.

VANLIGA FRÅGOR

Vår ambition är att sajten i grunden ska vara gratis, men där man kommer att kunna köpa till funktionalitet. Exakt hur det kommer att bli kan vi inte säga idag. Hur som helst så kommer sajten initialt vara gratis då vi öppnar portarna till beta-versionen.

Initiativet till Hemligg.se kommer från Liw och Love. Liw har i flera år drivit bloggen “Liws lust” som nu ligger hos amelia.se. Love är gift med Liw och är den som kommer att ansvara för utvecklingen av Hemligg.se.

Hemligg.se är planerad att släpps som en beta-version under sommaren 2020. Inledningsvis kommer det krävas en inbjudan för att släppas in. Om eller när vi kommer att släppa in folk på sajten utan inbjudan vet vi inte i dagsläget. Vi har redan nu börjat skicka ut inbjudan till personer på väntelistan. Läs mer på bloggen för uppdaterad information.

En betaversion är en version av sajten som ännu inte är fullt utvecklad och testad. Betaversionen av Hemligg.se som släpps kommer dock att vara fullt fungerande med alla grundläggande funktioner som behövs.

Vi vill åtminstone inledningsvis se till så att sajten blir populerad med användare i god proportion till varandra avseende kontotyp (man, kvinnor eller par) och geografisk hemvist. Därför kommer det krävas inbjudan för att få tillgång till sajten.

Första steget är att sätta upp sig på väntelistan genom formuläret “Vill du ha en inbjudan?” ovan. Därefter så får du invänta en inbjudan till sajten som vi skickar ut till den epostadress som du angett. Se till att kontrollera din skräppostmapp så att inbjudan inte hamnar där.

Hemligg.se kommer att vara en diskret community för vanligt folk med intresse för sex där man får vara anonym. Intentionen är att göra en sexig sajt med lite glimten i ögat utan att kännas porrig eller sliskig. Här kommer man kunna söka sexkontakter med likasinnade lekkamrater. Men tanken är också att det ska vara ett community som är kul att hänga i även om man inte är intresserad av att hitta sexkontakter för träffar irl. Det kan ju alltid vara spännande att utbyta erfarenheter och tankar med likasinnade. Och vem vet vad det kan leda till. Om inte annat så kommer vi kanske få fantasier att väckas och växa.

Vill du veta mer?

Läs mer på vår blogg

eller

Kontakta oss på [email protected]

Ny anmälan

Stäng

error: Alert: Content is protected !!