Bevakning på nya medlemmar – Så funkar det

Vill du öka dina chanser att få napp på det du verkligen söker efter här på Hemligg, så är det en väldigt god idé att lägga in en bevakning på nya medlemmar. Vilket innebär att du aviseras via mejl eller sajtavisering om det skulle dyka upp en ny medlem på sajten som har just de egenskaper som du vill att den ska ha, om du är VIP-medlem. Alla kan lägga till en bevakning, men det är enbart VIP-medlemmar som kommer att bli aviserade om deras bevakningar ger resultat. För gratismedlemmar kommer bevakningen fungera mer bara som en sparad sökning.

Bevakning ökar dina chanser att få napp

Ett exempel på när detta kan vara väldigt bra är t ex om man är ute efter att träffa en tjej. Tjejer är som alla vet väldigt eftertraktade på en sajt som Hemligg och ska man ha en god chans att få napp så gäller det att vara bland de första som kontaktar tjejen i fråga. I allmänhet får tjejer en stor mängd kontakter väldigt snabbt och då är sannolikheten stor att hon hittar någon annan innan du ens upptäckt att hon finns. Men om det är så att du är bland de första som kontaktar tjejen så kommer dina chanser att vara betydligt större att du faktiskt får napp.

Gör det mer värt att vara VIP för alla

Oavsett vad du söker på Hemligg så kommer det alltid vara så att du har störst chans att få napp om du är bland de första som kontaktar. Och om du då också kan ha en bevakning på nya medlemmar som har just de egenskaper som du värdesätter högst så är det guld värt om du blir aviserad när det du söker dyker upp på sajten. Dessutom så gör bevakningsfunktionen det väl värt att vara VIP-medlem på Hemligg även för dig som söker något på ställen där det finns väldigt få om ens några alls som är vad du söker. För bäst vad det är så kommer det att dyka upp någon även här, och då är det ju suveränt om du kan få en avisering om det. Och det gör ju det roligare även för den nya medlemmen som annars kanske ger upp ganska snabbt.

Så lägger du till en bevakning

För att lägga till en bevakning gör du bara en helt vanlig sökning av medlemmar och kryssar för kryssrutan “Spara som bevakning”. Detta fungerar på såväl den vanliga enkla söksidan som de bättre söksidorna som VIP-medlemmar kan använda för att söka par, söka tjejer eller söka killar. På var och en av dessa söksidor kan man ha en bevakning. Detta innebär att en VIP-medlem kan ha upp till 4 bevakningar samtidigt. Dock alltså bara en per söksida. Bevakningen gäller tills dess att man själv tar bort bevakningen.

Bevakning specifikt efter dina önskemål

Det går att ställa in bevakning på nästan alla egenskaper som det går att filtrera på. T ex så går det alldeles utmärkt att lägga en bevakning på killar i en viss ålder, civilstånd, kroppsbyggnad, hemvist som gillar båtliv och att ge oralsex. Men då är det just bara de nyreggade killar som matchar dessa kriterium som man kommer att bli aviserad om. De egenskaper som är exkluderade i bevakningarna är när medlemmen blev medlem och när den var online senast samt om denne är verifierad eller inte. Att vi valt att exkludera om medlemmen är verifierad eller inte är pga av att det är väldigt vanligt att man inte har verifierat sig innan ens profil blir godkänd. Bevakningen har nämligen enbart koll på hur den nya medlemmen ser ut just då profilen precis blivit godkänd. Det bör man kanske ha i åtanke och att det kanske inte heller är så att nya medlemmar ställt in vad de söker inledningsvis eftersom det inte är något man måste ange för att få sin profil godkänd.

Så hanterar du bevakningen

När bevakningen är sparad så kommer den att visas på söksidan under filterfälten. Resultatet från bevakningen laddas inte direkt när du går in på sidan, men du hittar en länk, “Visa resultat”, på bevakningen som du kan klicka på för att se resultatet av sökningen som ligger till grund för bevakningen. Skulle det vara så att du vill ta bort bevakningen och därmed sluta få aviseringar (om du är VIP) så är det bara att klicka på länken “Ta bort bevakning”.

Bli VIP-medlem för att bli aviserad

För att bli aviserad när nya medlemmar dyker upp som matchar din bevakning behöver du vara VIP-medlem. Så länge du är VIP-medlem så kommer du att bli aviserad både via e-post och sajtavisering när det dyker upp någon som matchar de sökinställningar som är sparad på bevakningen. Om du har förhoppningar om att hitta någon eller några speciella här på Hemligg kan vi verkligen rekommendera att ni blir VIP-medlemmar så att ni kan få aviseringar om när det dyker upp något intressant för just er. Läs mer om VIP-medlemskap och alla dess fördelar här.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Bra 👍🏽
    Något vi önskar är att vid registrering så måste man lämna ansiktsbild med skrivet datum på en lapp. Eller att man inte kan se bilder över huvud taget på sajten varesig profilbild eller flöde eller vart som, förens man verifierat sig.
    Då skulle den här sajten kännas riktigt säker och bra, bra är den redan iof. Men bättre 😁

    1. Vi har medvetet avstått från att kräva in verifieringar vid registrering och även avstår vi från att kräva ansiktsbild vid verifiering. Vi vill inte avkräva någon något som på något sätt kan identifiera en. Det är något vi inte anser behövs. En verifiering på Hemligg syftar enbart till att bevisa att det finns en kvinna bakom tjejkontot eller parkontot som verifieras. Ni kan läsa mer om hur vi resonerar kring verifieringar och hur det fungerar här: https://hemligg.se/blogg/love/verifiering-pa-hemligg/
      Vi har för övrigt en tämligen god kontroll på nyregistreringar i alla fall. Alla nya profiler granskas manuellt. Och om det är så att det ringer några varningsklockor av någon anledning så kräver vi in verifiering. Att kräva identifiering och/eller verifiering av alla direkt tror vi skulle skrämma bort alltför många.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.