Tjejrumpa i fokus

Med fokus på tjejerna

Helt naturligt så är det ju så att andelen tjejer på en sex-community som Hemligg kommer att vara ganska låg i jämförelse med andelen män. Vilket gör att de tjejer som faktiskt finns på Hemligg riskerar att känna sig mer utsatta även om det också kan vara kul att få mycket uppmärksamhet. Därför känner vi att det är viktigt att det är tjejernas behov och situation vi har som utgångspunkt när vi utvecklar och lanserar Hemligg. Om tjejerna känner sig trygga och bekväma och trivs på Hemligg så kommer ju det även gynna sajten som helhet.

Har skapat en tjejgrupp

Därför har vi senaste veckan bland annat skapat en hemlig tjejgrupp dit vi bjuder in alla tjejer att delta. Där kan tjejerna i lugn och ro kunna dela med sig av sina erfarenheter och önskemål kring Hemligg. Vi lyssnar givetvis även på synpunkter och förslag i våra öppna forum, men vi känner att det kan vara så att vissa synpunkter och erfarenheter är sådana att man kanske inte vill dela med sig av dem i öppna forum.

Pausat insläppet tillfälligt

Vi har också pausat utskicken av inbjudningar tillfälligt då andelen män tenderat att öka och att det under rådande förutsättningar riskerar att bli lite för mycket. I nuläget så har vi ca 7% tjejer, 35% par och 57% killar. Så inbjudningarna är pausade tillfälligt för att implementera några funktioner som kommer att göra tillvaron enklare för tjejerna. Framförallt för att se till att de inte ska behöva utsättas av irrelevanta kontaktförfrågningar och att de i den mån dessa ändå kommer ska behöva lägga minimalt med negativ energi på dem.

Styra kontaktbarheten

Det vi i huvudsak kommer att utveckla är att begränsa möjligheterna att skicka meddelanden till andra medlemmar. För att kunna skicka meddelanden så måste man i fortsättningen först få tillåtelse att göra det. Så i praktiken handlar det om att man först måste skicka en liten flört…och först om får man en flört tillbaka så är det okej att skicka meddelande till vederbörande.

Filtrera bort oönskade

Vi planerar även att implementera en möjlighet för tjejer att filtrera bort möjligheten att bli kontaktad av män som man inte alls har något intresse av att få kontakt med. Genom dessa åtgärder så bör det bli betydligt behagligare för tjejerna och ge dom mer kontroll över sin upplevelse här på Hemligg.

Kan öka insläppet snart igen

Successivt kommer vi att öka insläppet igen. Men hela tiden kommer vi att ha ett öga på läget. Hittills har dock anmälningar av övertramp och blockeringar av andra medlemmar på sajten varit ytterst få. Så vi bör kunna släppa in fler i lagom takt redan innan vi har ovanstående funktioner på plats. Men vi bör ha detta på plats inom några veckor.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Som sagt “var är brudarna”? Men inte borde det vara “helt naturligt” att de håller sig borta? Det är väl bara att fortsätta att begränsa de mongon som skrämmer bort dem.

  1. Jag tror man kan göra en hel del som kan få fler tjejer att vilja hänga på en sex-community som Hemligg. Men när det gäller att hänga här i hopp om att få ligga så är det nog väldigt naturligt att män kommer att vara mångfaldigt fler. Helt enkelt för att tjejer kan få ligga mycket lättare än män. Om en tjej bara vill ligga så kan hon i regel fråga vilken man som helst och oftast få ett ja tillbaka. Samma gäller inte för en man. Och jag skulle nog säga att det är naturligt. Även om det såklart kan vara ganska mycket kulturellt betingat också. 🙂

   1. Hej Love.
    Ert initiativ med sajten är oerhört trevligt. Visst, ordet trevligt är ju ”mellanmjölk” på en sida som bejakar kvinnors lust men min erfarenhet är att det är här man måste börja för att kvinnor skall känna sig trygga och ”våga”. Jag själv älskar den kvinnliga sexualiteten och lusten. Den är vackrare, sexigare, mer lustfylld och kåtare än mäns. Oj, där kom ett lite hårdare ord ”kåt”. Det jag hittills har sett på hemligg i form av diskussioner och trådar är ju grymt ödmjukt och som nya i denna värld är jag och min partner glada och väldigt nyfikna på fortsättningen. Som man ibland säger; ”You Rock” eller borde det heta ” You Swing” numera😊.

 2. Bra att singeltjejer förhoppningsvis kommer känna sig bekvämare efter ändringarna som görs. Jag som hotwife i ett par som söker en singelkille till bara mig (inte för trekant i första taget) har inte tillgång till grupperna kille söker tjej och tvärtom. Lite synd tycker jag.?
  Jag har inte satt mig in i flirtade här, men hoppas att jag kan se vem som flirtar med mig för att kunna välja om jag ska flirta tillbaka (funkar ju inte så på t ex BC). Annars kommer nog inkorgen plötsligt bli tom.??

  1. Just grejen med att vi som par ej får vara med i tjej söker kille eller kille söker tjej känner vi med är lite fel. För skall vi vara riktigt noga så går väl ändå begreppet Hotwife ut på att kvinnan i paret söker sig en man på sidan av utan sin partner dock med dennes vetskap. Skall det vara en möjlighet måste de sökfunktionerna ändras om vilket jag iofs tyckte att jag läste någonstans att du Love inte heller var helt nöjd med och någonstans framöver tänkt göra om. Skall man annars komma runt den spärren måste man ju registrera sig på flera profiler, något vi känner är aningen för bökigt. Är nöjd med att ha en och att utifrån den profilen väljer vi själva om vi söker som par, eller var för sig.

   1. Överhuvudtaget så är jag inte nöjd med kontaktgrupperna och “kontaktannonsfunktionaliteten”. Så det kommer att ersättas med en bättre lösning. Sen att vi begränsat tillgång till grupperna till de som de berör var väl kanske i sig en god tanke men det kanske inte funkar så bra i praktiken i alla situationer vilket ni ger uttryck för.
    Vi skulle väl kanske i och för sig kunna öppna upp för att par ska kunna ha tillgång till alla kontaktgrupper tills vidare. Men som sagt så kommer de att skrotas så fort vi har en bättre lösning att ersätta det med.

    1. Mest läst kommentarer i olika trådar och även om det kommit en hel del ris så tror jag ändå de som kommer med förslagen ändå bryr sig om sidan och bara vill att den skall utvecklas till något bra för oss alla. Tycker att ni ändå skall ha en hel del cred för sidan då vi iaf tror det finns mycket potential i den. Vi får komma ihåg att den ändå är i sin linda ännu, finns gott om tid för utveckling och förbättring, Keep it up och ta inte kritiken personligt!

 3. Bra där! Kika in hos KillingKittens som är byggd helt och hållet utifrån kvinnans perspektiv. Vi har en profil där också och de är ju mest verksamma i Storbritannien, men ordnar en del fester i hela världen. Och som sagt full fokus på kvinnorna!
  Både de som är i relation, och de som är singlar.

 4. Måste bara säga hela upplägget är fantastisk mycket bra jobb ni har gjort med hem sidan och iden nä kan bara bocka o buga för jätte jobb ni har lakt ner på hela iden o man känner en trygghet hos er av seriöst trygghet Med Vänliga Komplimanger Peder

 5. Hur ser ni på HBTQ? Layouten här är väldigt trevlig, men det känns tyvärr uppenbart att sajten är väldigt heteronormativ med nästan ingen som helst aktivitet för folk som söker kontakt med någon av samma kön.

  1. För närvarande är vi ganska dåliga på den biten. Vi känner dock att vi varit tvungna att förenkla för oss under uppbyggnaden av sajten och har därför valt att koncentrera oss på det “heteronormativa”. Dels pga av bristande kompetens och dels pga av vi måste se till den stora massan först för att se till att vi får igång en tjänst som kan bära sig först. Men vi stänger inte ute någon även om det kanske inte är passar alla idag. Jag hoppas dock att vi i framtiden kommer att ha möjlighet att bli ett bra alternativ för alla.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.