Man blir utvald ur kö

Förköp av VIP – En väg förbi kön

För närvarande så är det 7-12 veckors väntetid på inbjudan till Hemligg för de män som sätter upp sig på väntelistan. Vilket såklart är frustrerande och vi har tidigare inte haft någon möjlighet för männen att kunna komma in snabbare. Men nu erbjuder vi dock männen möjligheten att göra ett förköp av VIP-medlemskap och därmed slippa stå i kön.

Balans i demografin ger lång kö för män

Att vi har en så lång väntetid för just männen beror ju på att vi vill hålla en bra balans i demografin på Hemligg. I siffror innebär det att andelen män bland aktiva medlemmar inte ska överstiga 60%. Detta gör att antalet inbjudningar vi skickar ut till män bestäms av hur många tjejer och par som blir medlemmar på Hemligg. För att ta höjd för att nu låta män köpa sig förbi kön har vi senaste tiden varit ytterligare lite återhållsamma med inbjudningar till män, vilket gjort att andelen män bland de aktiva medlemmarna just nu nästan är nere på 55%. Men det är fortfarande 60% som är vårt mål.

Kostnaden för förköp av VIP

Kostnaden för förköp av VIP-medlemskap är 250 kr. Vilket är priset för 1-månads VIP-medlemskap (150 kr) plus en förköpsavgift på 100 kr. För närvarande är det enbart 1 månads VIP-medlemskap som vi erbjuder. Så den som köper kommer att få ett 1 månads VIP-medlemskap aktiverat på sitt användarkonto på Hemligg. Det aktiveras dock först i samband med att profilen blir godkänd.

Vill man göra ett förköp av 12-månaders VIP för 700 kr så går det också bra. Det alternativet hittar du här.

Hur går det till?

Vad som händer när man gjort beställningen är att man kommer att få en inbjudan skickad till sig från oss så snart som möjligt. Inbjudan skickas då till den e-postadress som man uppgivit när man la beställningen. Alla inbjudningar skickas manuellt av oss, vilket innebär att det ibland kan dröja lite. Men vi garanterar att man ska ha fått sin inbjudan inom 24 timmar och oftast så skickas den inom ett par timmar. När man har fått sin inbjudan så kan man skapa sitt användarkonto och fylla i sin profil. Alla profilerna ska ju dock granskas och godkännas manuellt innan man får full tillgång till sajten. Och VIP-medlemskapet aktiveras alltså först i samband med att profilen godkänns. Månaden med VIP-medlemskap börjar alltså först från den tidpunkt då VIP-medlemskapet aktiveras.

Bör främja de seriösa

Vår förhoppning är att vi genom att göra på detta vis också sållar ut de som är mer seriösa. Vi planerar dock fortfarande att skicka ut inbjudningar gratis till de som är först i kön, som till stor del är baserat på hur länge man har stått i kön. Men antalet gratisinbjudningar vi skickar kommer ju styras av hur balansen i demografin ser ut för tillfället.

Så för er män som ännu inte är medlemmar på Hemligg kan ni nu alltså gå in på sidan där man kan köpa förköp av VIP-medlemskap och se till att få en inbjudan skickad till er lika snabbt som tjejer och par får inbjudan skickad till sig idag.

Läs mer om själva VIP-medlemskapet här

Publicerat i: Adminblogg, Info

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. 55 procent män som är aktiva och under 10 procent kvinnor som det.
  Betyder det då att resterande 35 procent är registrerade par på Hemligg ?

  Jag har inte bråttom att komma in , men är ändå nyfiken på vilket sätt som er sida kommer att skilja sig från BC och VM.
  Och alla andra sex dejt sidor.

  Hoppas ändå på det bästa

  Mvh. Lennart

  1. Ja det är för närvarande enbart tjejer och par som får inbjudningar omgående. Så det tar ungefär lika lång tid för transpersoner som för killar även om de kan ha lite fördel framför de flesta killar.

 2. Vad ingår i VIP medlemskapet som man inte kan ta del av annars?
  Har letat men kanske missat den infon….

 3. Hej.
  Jag tror att för att säkerställa att det blir kvalitet i den manliga delen av sökande medlemmar (som kommer att vara mycket högre än den kvinnliga), så måste man ställa den enkla frågan till dom ”Är du bra på att slicka kvinnor”, ”Är du bra på att tillfredsställa kvinnor på rätt sätt”, med andra ord, inte att bara pumpa på och tro att man är guds gåva till kvinnosläktet, utan istället ta sig tiden med andra kroppsdelar tills att kvinnan kommer i en orgasm, en fontänutlösning, eller helst båda.
  Om de manliga sökandes kan ärligt säga att dom har en historia utav att kunna ge sina kvinnliga partners orgasm, utlösning och att man är riktigt bra på att använda sin tunga och fingrar.. Då får man vara med!
  Im sorry, men vi har kommit till den delen i världshistorien där detta är viktigt. Livet är för j-vla kort för att det inte ska vara så.
  Framförallt nu i pandemi-tider.

  1. @Karl
   Skämtar du ?

   Tror du själv att män vill svara 100% ärligt på den type av frågor för att få en inbjudan ?

   Vilken man tror du vill svara nej på en fråga som ”Är du bra på att tillfredsställa kvinnor på rätt sätt” när frågan är relateret till att få tillgång till en sex kontakt site ??

   Tror du själv på att om en man har ett CV som han själv har diktat ihop vill göra honnom till en bra sexpartner ?

   Har du själv tänkt igennom vad sex handlar om i verkligheten ?

   Först och fremst handlar det inte om han kan slicka en kvinna – mura upp en mur eller slå en spik i en planka… Det är inte han det handlar om, men frågan är om en kvinna / parret / mannen eller vem det nu är, har lust till den man, om det finns kemi mellan dem – bort med denna mans egoisme !
   Du kommer ingen stans med ditt CV i handen även du själv har skrevet att du en gång har slickat en kvinna till orgasme 10 gångar.

 4. Det står att jag har en beräknad väntetid på minst 7 veckor.. och kan köpa mig en kortare väntan… Där står att detta gäller män? Jag är transsexuell och ingen man!
  Känns sådär kul att bli felkönad på/av en datingsida.😢

  1. Grejen är den att vi har undantag för tjejer och par. Men inte övriga. I övriga innefattas ensamma killar och transpersoner. Jag är medveten om att vi i blogginlägget enbart nämner män och skulle det vara helt korrekt så skulle vi väl nämnt transpersoner. Men Hemligg är fortfarande under utveckling och vi har medvetet valt att fokusera på större målgrupper för att förenkla för oss inledningsvis. Det innebär att sajten inte är speciellt bra anpassad för transpersoner och att vi till stor del bortsett från den gruppen, även om det är möjligt att gå med i Hemligg som transperson också. Det är möjligt att vi kommer att kunna göra det bättre i framtiden för transpersoner om/när vi lyckats få till en tjänst som bär sig ekonomiskt och har större resurser. Men i nuläget är det bara att erkänna att Hemligg för transpersoner är ett sorgligt kapitel.

 5. Jag skickade en förfrågan i midsomras men har inte sett till någon inbjudan; kommer den snart?

  1. Hittar ingen förfrågan från midsomras. Men jag hittar en från 14 juli. Så det börjar nog närma sig en inbjudan nu. 7-12 veckor är det i regel som gäller för alla utom tjejer och par.

 6. Trodde jag missat att skicka anmälan för att få inbjudan och gjorde en ny, men upptäckte då att jag skickat in sedan tidigare.

  Är det den anmälan/ inbjudan som gäller eller blir det den senaste?

  Tack på förhand//Pelle

  1. Om du har satt upp dig på väntelistan flera gånger så är det den första gången som gäller såvida du inte bett oss ta bort dig.

 7. Hejsan! Ungefär hur många killar söker killar på Hemligg? Glada hälsningar Christer

  1. Att möjliggöra för de män som är mest angelägna om att komma in på Hemligg att köpa sig in på Hemligg främjar sannolikt att vi får in en större andel seriösa killar bland de vi släpper in. I övrigt så är väl inte VIP-medlemskapen något som är framtaget i syfte att främja en önskad balans i demografin. Syftet med VIP-medlemskapen är att göra det möjligt för oss att kunna finansera utveckling och drift av sajten.

 8. Hemligt känns spännande, tryggt och seriöst. Jag väntar gärna på min tur.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Ny anmälan

Stäng