Den som väntar på nåt gott…

…väntar ta mig fasen alltid för länge. Nu var det ca en månad sedan jag skrev något här på bloggen. Och man kan ju få uppfattningen att det inte händer något. Men det gör det. Det är bara det att allting alltid tar mycket mer tid än man tror. Plus att det tillstöter nu saker som man behöver göra som man inte trodde att man skulle behöva göra.

Får ta den tid det tar

Det är ju dock inte någon som sitter i sjön. Så det får ta den tid som behövs. När vi väl släpper in folk så kommer det att vara en riktigt bra produkt. Även om inte allt kommer att vara helt färdigt då heller. Men det kommer det aldrig att bli. Det är ju dessutom en beta-version vi kommer att släppa.

Flyttat till ny och bättre servermiljö

Hur som helst så har det faktiskt hänt en del sedan sist. Vi har t ex flyttat Hemligg till en ny servermiljö där som är betydligt snabbare och bättre än där vi tidigare låg. Där vi ligger nu så ska vi också kunna skala upp snabbt när vi börjar växa. Själva flytten har inte varit helt okomplicerad och det har tagit ganska mycket tid att optimera och justera sajten för att funka så bra som möjligt. Det känns skönt att vi nu har det överstökat och kan känna oss trygga med att det är stabilt.

Anlitat programmeringsresurs

För övrigt så har vi under maj anlitat en programmeringsresurs som ska hjälpa oss att göra en del anpassningar som vi behöver göra innan vi kan släppa in mer folk. Det är inte så mycket som ska göras, men det kommer nog ta ett par veckor tills det är färdigt och testat och klart.

Menyer som avslöjar

För övrigt så kan ni nu börja se lite hur det kommer att fungera i den menystruktur som syns här på bloggen. Än så länge är ju sidorna som vi länkar till bakom lås och bom. Men det ger er kanske en liten bild av vad som komma skall.

Planen framåt just nu

Så då kommer vi till frågan hur planen ser ut just nu. Tanken är att vi när programmeringen är klar ska släppa in en större testgrupp av de som står på väntelistan. Typ ett hundratal. Uppskattningsvis blir det om 3 veckor. Då kommer i princip allt vara klart för att köra igång på riktigt. Så därefter kommer det nog inte dröja länge innan vi börjar släppa in fler från väntelistan successivt allt eftersom. Så länge allt funkar det som det ska.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.