Kille och tjej på bänk flörtar

Flört-funktionen – Så funkar det

Idag har vi gjort en ganska stor förändring på Hemligg som ger medlemmarna möjlighet att styra vilka som ska kunna skicka privata meddelanden och bekantskapsförfrågningar till dom. Detta görs genom en ny flört-funktion som vi implementerat idag.

Begränsar kontaktmöjligheterna

Fr o m idag så kommer man inte att kunna skicka privata meddelanden till någon som man varken är en bekantskap till eller har en ömsesidig flört med. Detta innebär att bekantskaper du har kommer alltid kunna skicka privata meddelanden till dig. Om ni inte är bekanta så måste ni ha en ömsesidig flört igång för att kunna skicka privata meddelanden till varandra. Ömsesidig flört är när båda har flörtat med varandra.

Flörta som ett första steg

På varje profilsida så kommer du att finna en “Flört-knapp”. Detta såvida inte profilsidan tillhör en bekantskap, dig själv eller någon du redan flörtat med. Klickar du på “Flört-knappen” så skickas en flört till den medlemmen varpå medlemmen i fråga får en avisering om flörten. Den som har fått en flört kan då välja att flörta tillbaka genom att trycka på knappen “Flörta tillbaka” på profilsidan för den som skickade flörten. Eller så kan den som fick flörten välja att ignorera flörten genom att trycka på knappen “Ignorera flört”.

Ömsesidig flört ger grönt ljus

Om den som fått en flört väljer att flörta tillbaka då har man etablerat en “ömsesidig flört” som gör det möjligt för båda parter att skicka privata meddelanden till varandra. Samt även att göra en bekantskapsförfrågan om så önskas. En ömsesidig flört kan alltid ångras av någon av parterna och då försvinner rättigheterna som den ömsesidiga flörten medgav och flörten klassas då som en ignorerad flört.

Ignorerad kan inte flörta igen

Om den som fått en flört väljer att ignorera en flört genom att aktivt trycka på knappen “Ignorera flört” då kommer flörten att försvinna ur åsyn. Flörten kommer ej längre att listas på “Flörtsidan” där obesvarade och ömsesidiga flörtar listas. Den som skickat en flört som ignorerats av mottagaren kommer inte att kunna se några “Flört-knappar” längre på mottagarens sida. Den som ignorerat en flört kommer däremot att kunna se en “Flört-knapp” på profilsidan hos den som skickade den ignorerade flörten. Och skulle denne då välja att trycka på den knappen så kommer flörten att omvandlas till en ömsesidig flört. Detta innebär att ingen kan göra mer än en flört till samma medlem. Åtminstone inte efter att den har blivit besvarad.

Går att ångra obesvarade flörtar

Så länge en flört inte har blivit besvarad så kan den som skickade flörten alltid välja att ångra flörten. Flörten försvinner då helt som om den aldrig hade skickats och det går att skicka flört på nytt till samma mottagare om man så önskar. Men efter att mottagaren av en flört besvarat flörten kan den som flörtat inte ångra flörten och sedan göra en ny flört till samma mottagare.

Alla dina samlade flörtar listade

Alla flörtar som är obesvarade eller ömsesidiga kommer du att finna under fliken “Flörtar” på din profil. Här kan du välja att ångra dina flörtar eller ignorera de flörtar du fått.

Filter för att ignorera automatiskt

Vi erbjuder också möjligheten att ställa in ett filter för att automatiskt ignorera flörtar från vissa typer av medlemmar utifrån vissa egenskaper såsom civilstånd, ålder och hemvist. För närvarande så är det enbart killar som berörs av filtret. Detta filter hittar ni inne på era “Kontoinställningar” under fliken “Flörtfilter”. Observera att det är det som ni kryssar för i filtret som ni filtrerar bort. Dvs om ni vill ha flörtar från killar enbart i Blekinge län då måste ni kryssa för alla andra alternativ i filtret och spara. Om en medlem med “fel” egenskap enligt filtret du sparat trycker på flirtknappen på din profil så kommer flirten ignoreras automatiskt och flirtknappen försvinner för den medlemmen på din profilsida.

Undantag för administratörer

För att underlätta administrationen på sajten så kommer man alltid att kunna skicka meddelanden till administratörerna på sajten. Dvs Liw och jag själv. Och vi kommer givetvis också att kunna skicka meddelanden till alla medlemmar.

Begränsningar av flörtandet för gratismedlemmar

Rimligtvis så bör man ju läsa igenom profilerna på de man vill flörta med innan man flörtar. Så därför har vi gjort så att man måste flörta från profilsidan och inte från ställen där man listar medlemmar. För att se till att flörtfunktionen inte utnyttjas alltför lättvindigt har vi (sedan 13:e juni 2022) gjort så att gratismedlemmar enbart kan skicka max 3 flörtar inom ett dygn. Den begränsningen slipper man dock helt om man är VIP-medlem.

Rimliga positiva följder

Rimligtvis borde den här flört-funktionaliteten föra med sig att det än mer kommer att löna sig att ha en attraktivare och välbeskrivande profil för att öka sina chanser att få kontakt med andra. Dessutom borde det också borga för att man skickar bättre meddelanden, när man väl får chansen att skicka privata meddelanden till någon. För om man fått till en ömsesidig flört så finns ju uppenbarligen ett visst ömsesidigt intresse för varandra. Framförallt så kommer det göra livet här på Hemligg betydligt mer hanterbart och tryggt för de som väldigt många vill få kontakt med.

Flörtar med meddelande

De som är VIP-medlemmar kommer att få upp en liten popup-ruta när de trycker på flörtknappen. Där ges de möjlighet att skicka med ett litet kort meddelande (upp till 280 tecken) med sin flört. Meddelandet kommer att vara strikt knutet till flörten. Så om man ångrar flörten så kommer även meddelandet att ångras. Det är såklart valfritt om man vill skicka med ett meddelande eller inte.

Den som får en flört som har ett meddelande knutet till sig kommer att bli uppmärksammad på detta när de besöker flörtarens profil första gången efter flörten. Meddelandet kommer inte visas direkt, utan först efter att mottagaren bekräftat att den vill läsa meddelandet. Man kommer även i listan över flörtar (obesvarade och skickade) att kunna se vilka flörtar som har ett meddelande. Dessa kommer att ha en liten pratbubbla på sig som man kan föra musen över eller trycka på för att se meddelandet.

Skulle det vara så att den som får en flört flörtar tillbaka så att flörten blir ömsesidig, då kommer eventuella flörtmeddelanden att konverteras till vanliga meddelanden i brevlådan.

Obesvarade flörtar raderas efter 3 veckor

Flörtar som inte har besvarats inom 3 veckor kommer att raderas och den som flörtat blir då notifierad om att flörten inte blivit besvarad i tid. Därefter så kan denne göra ett nytt försök och skicka en ny flört till samma medlem om den vill. Notiser om utgången flört kommer att meddelas som notis på bjällran uppe till höger.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Jättebra med filter – men nu kommer medaljens baksida. När killar som inte kunnat ta kontakt ändå vill bevisa vilka sexgudar de tror sig vara, så taggar de sina offer i offentligt publicerade meddelanden som alla kan se istället. Ett tips är att stänga av möjligheten att tagga andra i inlägg.

  1. Ja jag har noterat att taggningsfunktionen nu kommit i bruk.. Och det var kanske inte egentligen så oväntat. Till viss del så tror jag det kan bero på att vi behöver bli lite bättre på att förmedla information om att vi lagt till flörtfunktionen och hur den fungerar. Och överhuvudtaget gör information om hur saker och ting fungerar här på Hemligg lite mer lättillgängligt. I vilket fall så tror jag det vore bra om vi begränsar möjligheten att tagga andra till bekantskaper.

  1. Om man har en ömsesidig flört och den ena parten ångrar flörten så kan man inte skriva med varandra igen såvida inte den som ångrade flörten väljer att flörta tillbaka igen.

 2. Ska bli intressant att se hur denna sidas nivå är.
  Får bra vibbar men vill börja använda den lite först.
  Känns som ni tänkt till vad gäller en del saker.
  Finns ju otrevliga typer överallt och av båda kön men hoppas på en mjukare ton här än andra ställen.

 3. Hej Love,
  Vi får ibland flirtar från par eller personer som vi av olika anledningar inte tycker är en bra match för oss. Vi skulle vilja att det fanns ett sätt för oss att avvisa flirten på ett trevligare sätt än att ignorera den.
  Genom att bara klicka på ignorera så känner vi att man skickar helt fel budskap till personen bakom flirten (som ofta skickat med ett trevligt meddelande).
  Möjligheten att skicka ett kort meddelande tillbaka till avsändaren om varför man valt att avvisa dom skulle kännas som en bra lösning.

  Har du någon lösning på det?

  Med vänlig hälsning, Harvey och Donna

  1. Det finns faktiskt redan. Om ni klickar på knappen “Svara på flört” istället för knappen “Ignorera” så kan ni välja att tacka nej till flörten istället för att ignorera. Och dessutom kan ni skicka med ett litet kort meddelande i och med att ni är VIP.

   Däremot i inställningarna för flörtfiltret där man kan välja att ignorera automatiskt flörtar från män och par som man inte är intresserade av finns dock idag enbart alternativet att ignorera dom. Men jag funderar på om man kanske skulle kunna göra inställning där så att man istället bara tackade nej till flörtarna automatiskt. Men just när det gäller den automatiken så är det bara ignorera automatiskt som gäller.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.