Ett litet kort flörtmeddelande

Flörtar med meddelande

Vi har nu i natt lagt till en ny liten VIP-funktion. Nämligen möjligheten att kunna skicka med ett litet kort meddelande när man flörtar.

Detta innebär att VIP-medlemmar från och med nu kommer att få upp en liten popup-ruta när de klickar på flörtknappen, där de kan skriva ett litet kort meddelande om de vill. Meddelandet får vara högst 280 tecken (höjt från 140 tecken 12 sept 2023) och kommer att vara strikt knutet till flörten. Så om man ångrar flörten så kommer även meddelandet att ångras. Det är såklart valfritt om man vill skicka med ett meddelande eller inte.

Den som får en flört som har ett meddelande knutet till sig kommer att bli uppmärksammad på detta när de besöker flörtarens profil första gången efter flörten. Meddelandet kommer inte visas direkt, utan först efter att mottagaren bekräftat att den vill läsa meddelandet. Man kommer även i listan över flörtar (obesvarade och skickade) att kunna se vilka flörtar som har ett meddelande. Dessa kommer att ha en liten pratbubbla på sig som man kan föra musen över eller trycka på för att se meddelandet.

I övrigt så fungerar flört-funktionen precis som tidigare, vilket ni kan läsa om i blogginlägget “Flört-funktionen – Så funkar det“.

Klicka här för att bli VIP-medlem.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.