Bild på fans med handhjärtan

Följare – Så funkar det

Hemligg är inte bara en sajt för sexkontakter, utan det är främst ämnat att vara en community för folk med intresse för sex. En community där man kan hänga bara för att kunna leva ut sina sexuella tankar bland andra sexuellt fritänkande och ge bränsle åt fantasier och lust. Detta utan att för den sakens skull ha någon avsikt eller önskan ta det vidare till verkligheten. Sen finns det såklart möjligheter att kunna finna likasinnade och göra gemensam sak IRL, om man så önskar. Men i och med att Hemligg är en community så finns det community-funktioner såsom t ex möjligheten att kunna följa vad andra medlemmars postar på Hemligg i den mån man har tillgång till det.

Följ intressanta medlemmar

Alla medlemmar kan följa alla medlemmar utan något medgivande från den som man väljer att följa. Såvida inte medlemmen ifråga har stängt av följarfunktionen på sitt användarkonto (ni kan läsa mer om det nedan). När du väljer att följa någon så kommer dennes aktiviteter att synas i ditt flöde för de som du följer. Vilket fr o m dagens uppdatering av sajten är standardflödet på Hemligg. Dvs det flöde som du kommer att se när du precis loggat in på Hemligg eller trycker på “Hem” i menyn.

De aktiviteter följare ser

De aktiviteter som du ser i flödet som rör den medlemmen du följer är enbart publika bilder och inlägg eller sånt som är skrivet i privata forum eller grupper som även du har tillgång till eller något som medlemmen på ett eller annat sätt gett dig rättighet att se. Du får alltså inte tillgång till någon ytterligare information som du annars inte skulle ha tillgång till. Utan det handlar enbart om att samla ihop information som du ändå kan se om du skulle leta upp den.

Så här följer du andra medlemmar

För att följa en medlem så kan du antingen trycka på “Följ-knappen” på dennes profil eller trycka på “Följ-länken” på profilen där medlemmar listas. Du kan när som helst välja att avfölja, vilket går till ungefär på samma sätt som när du väljer att följa.

Följer som standardflöde

Vi har tidigare valt att ha flödet för “Bekantskaper” som standardflöde. Men vi väljer nu istället att låta flödet för de man följer vara standardflödet. Därmed så frigör vi “Bekantskap” till att vara en status som man rimligtvis bara delar med de som man verkligen känner sig bekväm med att dela vissa mer intimare inlägg och bilder på sajten med. För övrigt så kommer standardflödet att förbättras ytterligare, troligtvis under hösten, på så sätt att det kommer att bli ett mer relevant flöde som även inkluderar bekantskaper. Men det kommer då fortfarande till stor del baseras på följare. Just nu är vår rekommendation att ni väljer att följa era bekantskaper ni har nu och sen rensa upp bland bekantskaperna till de enbart de som ni verkligen känner er bekväma med att ha som bekantskaper. Men ni är såklart fria att använda er av community-funktioner på det sätt som ni finner bäst.

Möjlighet att avstå följare

Om det är så att ni av någon anledning inte vill att någon ska kunna följa er er här på Hemligg så kan ni gå in på fliken “Följfunktion Av” inne på era kontoinställningar. Och där kryssa för att ni vill stänga av den funktionen på er profil. Det kommer att innebära att ingen kommer att kunna välja att följa er i fortsättningen samt att alla era eventuella nuvarande följare plockas bort. Den som stänger av följ-funktionen kan dock fortfarande själv följa andra. Så det är enbart möjligheten att få följare som omöjliggörs.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. I nuläget så kan man se enbart se vilka som följer en i en liten widget vid sidan om sin profils tidslinje. Dock kan man enbart se 15 följare där. Vi kommer dock att fixa en sida där man kommer att kunna se vilka som följer en och vilka som man själv följer och hantera dom. Den sidan planerar vi dock kommer vara en av de förmåner som man får tillgång till som betalande medlem när vi väl erbjuder möjligheten att bli det.

 1. Hej!
  Råkade av misstag följa någon och har gått in för att avfölja dem. Tycker på knappen och avföljer. Ändå återgår sidan till att jag följer dem igen. Bugg eller minimiantal att följa?

 2. Hej!
  Kan man dölja att man är inloggad?
  På några står det att dom inte varit aktiva på 3 månader. Men ger man en flört så avvisar dom nästan med en gång!😳

  1. Nej man kan inte dölja att man är inloggad. Däremot så kan man ställa in ett flörtfilter som gör att man automatiskt ignorerar flörtar från män eller par som man inte är intresserad av avseende hemvist, ålder och/eller civilstånd.

  1. Du ser att någon blockerat dig om du försöker gå in på dennes profilsida. I övrigt så är det inget du direkt kommer att märka.

   1. Hej, hittar inte svaret så ställer frågan.
    Vi har 12 följare på vår profil som vi ser vilka de är. Det står dock att vi har 14 i informationen om följsre. Så då är frågan “Kan man följa profiler anonymt? Att inte profilägaren ser vilka alla som följer en?”

    1. Det är nog så att det är 2 stycken som antingen ni har blockat eller som blockat er eller att de blivit avstängda av oss.

     1. Okej. Så de kan följa oss fast de (eller ni) blockerat oss ( ni dem)? För vi har inte blockerat någon. Men tack, då vet vi🙂

     2. Nej de ska inte kunna följa om ni är blockerade. Men om ni blockerar någon och den följt er innan så plockas inte denne någon bort som följare. De kommer inte heller se något men de kommer att räknas med i siffran över antalet följare.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.