Tecknad bild där man ser någon godkänna något

Hur får du tillgång till Hemligg?

Igår skickade vi ut 150 inbjudningar till särskilt utvalda från väntelistan så som vi utlovat tidigare. Detta var första insläppet till Hemligg. Nästa insläpp kommer att ske fredagen den 24 Juli och då är det 1500 inbjudningar som kommer att skickas ut.

Bra att börja med ett litet insläpp

Nu var det bra att vi hade ett tämligen begränsat insläpp igår då vi fick se vår mejlservice slå i taket. Vilket innebär att mejlen som skulle skickas ut hamnade i kö. Vilket i sin tur ledde till att de som registrerades sig igår kväll inte kunde aktivera sitt användarkonto direkt. Detta kommer vi såklart att lösa innan nästa stora insläpp om två veckor.

Måste bli godkänd för att få tillgång till allt

Det räcker dock inte bara att få en inbjudan för att släppas in på Hemligg och få tillgång till hela sajten. Vi kommer att granska varje profil som och enbart godkänna de som är seriöst och fullständigt ifyllda. Innan dess så har man i stort sett bara tillgång till sin egen profil.

Vad är det som krävs för att bli medlem?

Vi kommer inte att kräva att man ladda upp en profilbild direkt. Däremot så kommer vi att kräva att man anger alla uppgifter som krävs och att man gör det på ett seriöst sett. Har man laddat upp en profilbild så skyndar det på processen, men det är fortfarande så att vissa uppgifter krävs från alla användare.

Vi gör detta för att hålla hög kvalitet

Anledningen till att vi lägger tid på att verkligen granska alla profiler är att vi vill hålla en hög kvalitetsnivå på användarprofilerna på sajten. Och kanske framförallt minimera risken för att få in oseriösa element som fejkprofiler och spamkonton.

Hemligg har nu en Youtube-kanal

Vi har för övrigt nu också skapat en Youtube-kanal för Hemligg där vi framförallt kommer att lägga upp instruktionsfilmer som visar hur man gör olika och hur saker och ting fungerar. Just nu finns där två filmer som visar hur man redigerar sin profil på Hemligg. Dvs det man behöver göra det första man gör när man kommer in på Hemligg. Det finns en film för hur det ser ut när man använder datorn.

Och så en film hur det ser ut när man använder mobiltelefonen.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.