En massa brev i olika färger

Inbjudningarna rullar ut

Många är det som undrar om vi har kommit igång med att skicka några inbjudningar. Och det har vi. Vi har sållat ut 1500 lyckliga som kommer att få sina inbjudningar via mejl de närmaste dagarna. Och igår kväll började de första inbjudningarna den här inbjudningsrundan att skickas ut.

Skickas ut i små portioner

Det tar ett tag innan vi har skickat ut alla 1500 inbjudningar. För att försöka undvika att hamna i skräppostmappen i så hög utsträckning som möjligt så portionerar vi ut inbjudningarna i mindre utskick över lite längre tid. Vilket gör att vi räknar med att den sista inbjudan av de 1500 vi ska skicka nu kommer att skickas i mitten av nästa vecka. Om allt går utan problem.

Har gjort ett urval

Vilka är det då som kommer att få inbjudningar? Till viss del så har det såklart betydelse hur länge man har stått på väntelistan. Men också till ganska stor del så har vi gjort ett medvetet och grundligt urval av de som satt upp sig på väntelistan. Vilket innebär vi i första hand skickar ut inbjudningar till de som verkar mest angelägna och engagerade Det är också så att vi skickar inbjudningar till par och tjejer i första hand. Detta är lite av en medveten strategi för att låta par och tjejer få större inverkan på stämningen och var ribban läggs. Det är inte så att vi bara kommer att släppa in par och tjejer utan det kommer vara ganska blandat. Och i slutändan så kommer det vara en övervikt av män på sajten vilket är förväntat. Men vi vill gärna hålla i hästarna lite. Och med ganska strama tyglar för att vi ska få Hemligg att bli ett trivsamt och sexigt community.

Alla får inte inbjudan nu

Nu är det ju så att alla inte kommer att få någon inbjudan denna inbjudningsrundan. Så om det skulle vara så att du satt upp dig på väntelistan och inte får någon inbjudan i veckan som kommer får du hålla dig till tåls lite. Exakt hur vi kommer göra här efter är lite oklart ännu. Det kan vara så att vi fortsätter att beta av väntelistan lite successivt eller samlar vi ihop oss för en ny inbjudningsrunda senare. Men håll koll på era inboxar och skräppostmappar närmaste veckan. För det kan mycket väl dimpa ner en inbjudan redan nu om ni har tur. 😉

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. När man sätter upp sig på väntelistan så kan man kryssa för att man kan tänka sig att svara på några frågor och kryssar man för det så dyker det direkt upp några frågor man kan besvara. Varav en av dessa är vilken kontotyp (man, kvinna eller par) man önskar.
   Men de som enbart anger e-postadress har vi såklart ingen aning om huruvida det är en man, kvinna eller ett par..

  1. Senaste veckan har vi haft mer eller mindre stopp i insläppet. Eller åtminstone har vi haft stopp i utskicken av nya inbjudningar. Detta till följd av en bug som vi ville få åtgärdad innan vi börjar skicka ut inbjudningar i någon större omfattning. Men som det ser ut nu så kommer vi att kunna börja blåsa på med inbjudningar i större omfattning igen till helgen. Så står man på väntelistan nu så är sannolikheten ganska stor att man får en inbjudan till helgen.

  1. Är många som är lite undrande kring när de ska få sin inbjudan. Pga av byte av servermiljö så har vi haft ett tillfälligt stopp vad gäller utskicken av inbjudningar. Men nu är flytten klar och vi ska börja skicka ut lite inbjudningar igen med början ikväll. Så förhoppningsvis så får ni er inbjudan inom kort. Om inte ikväll så inom några dagar eller i alla fall inom en vecka. Det är en hel del inbjudningar att jobba ifatt. 🙂

 1. Hej
  Jag anmälde mitt intresse för att bli medlem för snart ett halvår sedan men jag har inte fått någon bekräftelse på att min anmälan blivit registrerad och heller inte fått någon inbjudan.
  Är det något som gått fel eller får man inget bekräftelsemail?
  Om man inte blir utvald att bli medlem får man då inget besked om det?
  7-12 veckor är kanske inte aktuellt längre?
  Jag besvarade för övrigt alla frågor.

  /singelkille

  1. Du fick en inbjudan skickad till dig 23:e april 2021 kl.10:55. Står att den är leverarad och mottagen av hotmail. Ska fixa så att du får en ny inbjudan om du inte hittar den du redan fått. Det gäller att ha koll på skräppostmappen. Speciellt om man har hotmail-adress.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.