Tjej håller upp en skylt som det står KONTAKTANNONS på

Kontaktannonser – Så funkar det

Redan för någon vecka sedan så smög vi in den nya kontaktannonsfunktionaliteten på Hemligg. En välbehövlig uppgradering till ett smidigare och snyggare verktyg för att hitta vad man söker. Vi har hittills inte förklarat exakt hur det fungerar, men det gör vi nu i detta blogginlägg.

Vi har valt att ha en kategorisering av kontaktannonserna i, åtminstone initialt, följande 10 kategorier: Par söker par, Par söker kille, Par söker tjej, Kille söker par, Kille söker kille, Kille söker tjej, Tjej söker par, Tjej söker kille, Tjej söker tjej och Övrigt.

Skapa en ny kontaktannons

När ni ska skapa en ny kontaktannons så väljer ni först någon av ovanstående kategorier att lägga in kontaktannonsen i. Sedan kan ni lägga till en eller flera bilder i kontaktannonsen. Viktigt här är att om någon bild är av sexuell karaktär så ska det markeras att annonsen innehåller XXX-klassat innehåll.

Sedan kan ni välja att ange i vilka län och eller länder ni söker. Ni kan lägga till hur många län ni vill samt de eventuella länder som finns att välja. Observera dock att om ni vill ha svar från alla oavsett var de kommer ifrån, så behöver ni lägga till alla län och länder för att kontaktannonsen ska dyka upp när någon söker efter kontaktannonser som gäller i något specifikt län eller land.

Ni kan också ange några önskemål som är sådant som ni verkligen önskar som en ingrediens i det umgänge ni söker. Just nu finns enbart 5 alternativ, vilka är “Kärlek”, “Exklusivitet”, “Vänskap”, “Återkommande” och “Filmning/Foto”. Det kan också komma att finnas ytterligare önskemål som är specifikt för just den kategori som kontaktannonsen tillhör. Just nu finns enbart extra önskemål i kategorierna “Par söker …” och de 3 valbara önskemål där är “Partnerbyte”, “Killsex” och “Tjejsex”. Vi kommer att lägga till fler alternativ efter hand. Kommer ni på något önskemål som ni skulle vilja ha med som alternativ kan ni alltid höra av er till mig Love eller lägga förslaget i vårt utvecklingsforum.

Givetvis så finns det också ett fritextfält där ni kan skriva en text om vad ni söker och sälja in er själva lite grand. Bra att veta kan vara att de första 200 tecknen kommer att synas på annonsen när den visas i flödet eller på er tidslinje.

Slutligen kommer ni även att ha två inställningar som ger er möjligheten att begränsa vilka som kan svara på annonsen. Dels kan ni välja attpå kontaktannonsen applicera ert eventuella flörtfilter, som ni kan ställa in på era kontoinställningar. Och dels så kan ni också välja att avböja svar från medlemmar som ni tidigare har ignorerat flörtar från. För övrigt så är det också så att om ni söker par eller tjejer, så kan inte någon kille svara på kontaktannonsen.

Kontaktannonsen ligger ute i 30 dagar och raderas därefter automatiskt. Ni kan när som helst redigera eller radera er kontaktannons. Det är bara att gå in på kontaktannonsen och klicka på fliken “Redigera” under kontaktannonsens rubrik. Ni kan även välja att dölja kontaktannonsen tillfälligt.

Se kontaktannonserna

För att se kontaktannonserna på Hemligg så klickar ni på “Kontaktannonser” under menyalternativet “Sök kontakt” i huvudmenyn. Då kommer ni till en sida där ni ser kategorierna “Par söker”, “Kille söker”, “Tjej söker” och “Övrigt”. Samt några av de senaste kontaktannonserna. Det går även bra att gå in direkt på någon av kategorierna från huvudmenyn.

Visar var man finner kontaktannonserna i huvudmenyn

När ni gjort det så kan ni välja att filtrera kontaktannonserna utifrån var de finns(län och/eller land) samt angivna önskemål. Det går även att göra en fritextsökning. Använder ni mobil så klicka på Filter-knappen så får ni upp alternativen.

Om kontaktannonsen har bild som är sexuell så döljs den tills ni klicka upp den med knappen “Visa bild”. När ni klickar in dig på en kontaktannons så visas annonsen ocensurerad i sin helhet.

Det är också så att kontaktannonserna publiceras som en aktivitet i flödet på den annonserande profilens tidlinje. Så om ni vill se om en viss profil har en kontaktannons ute så kan ni kolla in den profilens tidslinje.

Svara på en kontaktannons

För att svara på en annons så klickar ni på knappen “Svara på annonsen” varvid det dyker upp en ruta med ett textfält där ni kan skriva in ert svar. Svaret hamnar i annonsörens vanliga brevlåda och ni kommer även att hitta ert skickade svar i er bredvlåda. Man behöver inte ha etablerat en ömsesidig flört med annonsören för att kunna svara på kontaktannonsen. Så länge ni är kvalificerad att svara i den kategori kontaktannonsen ligger och ni inte är bortfiltrerad av annonsören så kan ni svara på kontaktannonsen.

När ni skickar svaret så skickas också samtidigt en flört från er till annonsören om ni inte redan är bekanta eller har en ömsesidig flört igång. OBS! Ta inte bort flörten som skickats för det är den som möjliggör för annonsören att skicka svar tillbaka. Om eller när annonsören svarar så skickas automatiskt en flört tillbaka och ni har då etablerat en ömsesidig flört som möjliggör fortsatt kontakt. Detta kan vara bra att tänka på om man som annonsör vill svara tillbaka för att vara trevlig och säga “Tack, men nej tack”, då det innebär att man etablerar en ömsesidig flört. Vill man då inte ha fortsatt kontakt behöver denna “Ångra” den flört som skapats automatiskt när denne svarade på svaret. Och då omöjliggörs fortsatt kontakt.

Begränsning av antal kontaktannonser per medlem

Vi kommer att ha en begränsning i hur många kontaktannonser man får ha per medlem. Som vanlig gratismedlem så kommer man kunna ha en kontaktannons. Som vip-medlem kommer man att kunna ha upp till 5 kontaktannonser ute samtidigt, när vi väl erbjuder möjligheten att bli vip-medlem. Just nu har vi dock gjort så att begränsningen är implementerad enbart för killar än så länge. Anledningen är att vi har märkt att det för närvarande enbart varit bland killar som funktionen i vissa fall har överutnyttjats.

Kommer att vidareutvecklas

Vi kommer att vidareutveckla kontaktannonserna efter hand då det fortfarande finns en del funktioner som kan vara önskvärda. T ex att kunna söka på kontaktannonser från medlemmar i en viss ålder eller med en viss läggning. Eventuellt kan det vara saker som kommer att ingå som förmåner i ett kommande vip-paket. Men i stort så känns det här redan nu som tämligen välfungerande och flexibelt. Har ni några önskemål och eller förslag på förbättringar så får ni gärna starta en diskussion i vårt utvecklingsforum.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Hej Love..
  Vi undrar hur vi skall se om våran kontaktannons finns kvar…utan att scrolla i kontaktannonsfältet?
  Det fältet kan ju förhoppningsvis bli hur långt som helst.
  Detta med tanke på att annonserna försvinner efter 30dagar.

  Går det att ordna så att det finns redan i profilen,en markering typ som verifiering att man är ett riktigt par att man har en kontaktannons liggande ute…och där det försvinner när kontaktannons tagits bort.
  Eller kanske en avisering om att “om 7dagar försvinner er/din annons, vill du uppdatera/förlänga den eller vill du att den upphör?”

  Ps. Tack för att ni har ordnat en fantastisk bra sida…slår allt annat som finns ute på nätet, så som vi vet.
  Kramizar P&S

  1. Det enklaste sättet att kolla om er kontaktannons finns kvar är att använda sökfunktionen uppe till höger (förstoringsglaset). Sök bara på ert profilnamn så dyker kontaktannonsen upp. Om den finns kvar vill säga. 🙂 …Kan hålla med om att det hade varit en bra grej om man lätt hade kunnat se om en profil har en kontaktannons ute. Förvisso kan man ju kolla profilens tidslinje. Men om profilen är väldigt aktiv så hamnar ju kontaktannonsen lätt ganska långt ner. Ska fundera över hur vi ska fixa nåt som gör det tydligare om en profil har kontaktannons ute eller inte.
   PS. Kul att höra att ni gillar Hemligg. Det värmer och peppar. Men den hade inte varit nånting utan alla trevliga medlemmar, som ni. 😉

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.