Något ändrade planer för insläpp

Imorgon var det tänkt att vi skulle göra ett större insläpp till Hemligg genom att skicka ut 1500 inbjudningar till personer som satt upp sig på väntelistan här på Hemligg.se. Så var planen enligt det vi gick ut med på här på bloggen för några veckor sedan. Nu har det dock tillstött lite oförutsedda händelser som gör att vi väljer att skjuta upp det större insläppet en vecka.

31 Juli börjar nästa insläpp

Inbjudningarna kommer alltså att börja skickas ut fredagen den 31 Juli istället för imorgon som det var tänkt. Dessutom så kommer vi att sprida ut utskickningen av inbjudningar över flera dagar istället för att skicka ut alla samtidigt. Anledningen till det är för att förbättra möjligheterna att undvika att inbjudningarna hamnar bland skräpposten hos de inbjudna. Vi är också något begränsade vad gäller hur många mejl kan skicka i timmen. Så vi kommer alltså att börja skicka ut inbjudningar under fredagen men fortsätta under hela helgen tills dess att vi fått ut alla 1500 inbjudningar. Men det är alltså nu fredagen den 31 Juli som gäller och inte imorgon.

Vill ha en vecka till på oss

Anledningen till att vi valt att skjuta upp inbjudningarna att det häromdagen upptäcktes en kritisk bug i systemet. Denna bug är nu åtgärdad, men vi känner ändå att vi vill ha ytterligare en vecka på oss att säkerställa att sajten är redo för att släppa in tusentals medlemmar. Så håll ut en vecka till.

Nöjda och glada insläppta

De som var bland de 150 utvalda som fick inbjudan för snart ett par veckor sedan och som kommit igång på sajten verkar alla vara väldigt nöjda och glada. Och det känns som att det har blivit en ganska familjär och trevlig stämning precis som vi hoppats på att det skulle bli. Det hoppas vi är något som håller i sig även när vi börjar släppa in folk i större skaror.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    1. Jepp. Jag har satt igång och börjat skicka ut inbjudningar. Men jag kom igång ganska sent på fredagskvällen. Och vi kommer att skicka ut inbjudningar i en jämn men ganska liten takt för att inte råka ut för trafikstockning. Så det kommer att ta några dagar innan vi matat ut alla 1500 utlovade inbjudningar.

    1. Senaste veckan har vi haft mer eller mindre stopp i insläppet. Eller åtminstone har vi haft stopp i utskicken av nya inbjudningar. Detta till följd av en bug som vi ville få åtgärdad innan vi börjar skicka ut inbjudningar i någon större omfattning. Men som det ser ut nu så kommer vi att kunna börja blåsa på med inbjudningar i större omfattning igen till helgen. Så om man sätter upp sig på väntelistan nu så är chansen hyfsat stor att man kan få en inbjudan redan till helgen. Annars handlar det nog om väntetid på en vecka eller två på sin höjd.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.