Kvinnlig chockas av dickpics hon ser på mobilen

Oönskade dickpics är ALDRIG okej

Igår fick vi vårt första avstängningsfall på Hemligg. Det var en snubbe som tyckte att det var en god idé att börja skicka privata meddelanden med dickpics på sin stolthet till ett gäng tjejer som han inte haft någon kontakt med tidigare. Det är såklart ett fullständigt oacceptabelt beteende och vi stängde omedelbart av användaren. Och det blev ett bra tillfälle för oss att testa våra övervakningsfunktioner och avstängningsmöjligheter på Hemligg.

Troligtvis inte sista gången

Detta var troligtvis inte sista gången en oönskad dickpic kommer att skickas på Hemligg. Men vi vill med detta inlägg tydliggöra att det är INTE på något sätt är okej. Det är helt okej att lägga upp nakenbilder på sin egen profil och även dickpics om det är så. Men det är aldrig okej att skicka privata meddelanden med dickpics eller nakenbilder till någon som man inte haft kontakt med tidigare och som inte antytt sig vara villig att mottaga dylika bilder.

Kan man inte sköta sig åker man ut

Det är på Hemligg liksom på andra ställen i verkliga livet vanligt hyfs som gäller. Kan man inte sköta sig och bete sig anständigt och trevligt i kontakter med andra på sajten så har man inte på Hemligg att göra. Kan man inte sköta sig på Hemligg så kommer vi att stänga av vederbörande. I vissa fall kanske vi anser att det kan räcka med en tillsägelse, men i regel så är det avstängning direkt som gäller. Och oftast kommer den sannolikt att vara permanent.

Trygghetsfunktioner på Hemligg

Vi har på Hemligg implementerat en mängd funktioner för att upptäcka överträdelser och brott mot användarvillkoren. Allt för att skydda de skötsamma “Hemliggarna” och se till att användarna på sajten har en så behaglig och trivsam upplevelse som möjligt. Till exempel så har vi möjligheter för användarna att rapportera in olämpligt beteende och brott mot användarvillkoren. Det finns rapporteringslänkar lite överallt på sajten som t ex på privata meddelanden och i aktivitetsflöden. Man kan även välja att blockera andra användare för att slippa ha ytterligare kontakt med dom.

Vi utreder olämpligt beteende

När vi får in rapporter om att någon olämpligt inträffat så har vi som är administratörer och driver sidan möjlighet att gå in och se Hemligg så som användaren ser saker och ting på sajten. Därigenom har vi möjlighet att utreda vad som hänt och bedöma vilka åtgärder som bör vidtas. De olämpliga beteende som vi bedömer som värst är de som påverkar andra medlemmars upplevelse på Hemligg negativt. Men självklart kommer vi även att slå hårt ner på aktiviteter som t ex är rent olagliga eller destruktiva.

Sexigt och porrigt på Hemligg

Sen är det självklart så att Hemligg är en sexuell sida och det kommer vara tillåtet att lägga upp nakna bilder på sig och även ren porr så länge man själv äger rättigheterna till bilderna och alla personer på bilderna har gett sitt samtycke till publiceringen. Det är rent av något som vi uppmuntrar till. Och de bilderna kommer att hamna i det allmänna flödet på sajten om användaren själv inte väljer att begränsa synligheten på bilderna. När det gäller profilbilder (avatarer) så har vi dock beslutat att inte tillåta bilder med enbart kön på.

Viktigt att ha koll på användarvillkoren

Användarvillkoren på Hemligg försöker täcka in det mesta kring vad som är tillåtet och vilka skyldigheter man har som användare. Men de kommer också att vara under ständig utveckling precis som sajten så länge Hemligg är i beta-version. I regel kommer det inte att bli några större förändringar. Men som användare måste man uppdatera sig på användarvillkoren lite då och då.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.