En genomlysning av ett huvud

Personlighet och intressen på Hemligg?

Nu har vi skickat ut lite drygt en tredjedel av alla inbjudningar. Och många är det som nu har kommit in på sajten. Alla med olika förväntningar. Det man kommer att inse är att Hemligg inte riktigt är som alla de andra liknande sajter, även om det såklart också finns många gemensamma nämnare. En sak som tydligen kan få en del att höja ögonbrynen är att vi tagit med karaktärsdrag och intressen i användarprofilerna. Varför har vi med det på en sajt som till stor del handlar om sexkontakter?

Inget krav att uppge

Att uppge sina karaktärsdrag och vanliga intressen är inget som är obligatoriskt. Vill man inte uppge några av sina karaktärsdrag eller vanliga intresse så behöver man inte det. Men vi har resonerat som så att det ändå är något som säger ganska mycket om personerna bakom utan att för den sakens skull röja några identiteter eller vara något intrång i integriteten. Man väljer ju som sagt själv om man vill ange några karaktärsdrag och/eller vanliga intressen och man väljer ju själv vilka.

Vi har utgått från oss själva

När vi har utvecklat och utformat Hemligg så har vi såklart till stor del utgått ifrån våra egna erfarenheter och önskemål kring hur vi skulle vilja att Hemligg ska fungera. Givetvis så har vi också försökt att sätta oss in i vad andra har för önskemål, men det är alltid lättare att utgå från sig själv till att börja med. Vi kan ju också göra ett antagande att vi inte är speciellt unika utan om vi tycker på ett visst sätt så borde det också finnas andra som tycker på samma sätt. Eller åtminstone snarlikt.

Tar gärna emot feedback

Vi vill dock gärna ta del av hur andra tänker och vad andra har för önskemål. Så det är jättebra att ni ifrågasätter saker och ting och ger feedback. Både positiv och negativ. Sånt som vi kanske ser som självklara kanske är långt ifrån självklara för andra. Av den anledningen så har vi valt att involvera användare tidigt i processen för att få till Hemligg så bra som möjligt. Och Hemligg är långt ifrån färdigt. Det är en beta-version ni får tillgång till. Även om den kan verka färdig så finns det fortfarande brister och saker och ting som kanske inte fungerar optimalt. Så tyck till och ha önskemål. Vi har ett forum för just det syftet. Ni hittar det här:
https://hemligg.se/forums/forum/utvecklingsforum/ (enbart för inloggade).

Personkemin har betydelse

Tillbaks till orsaken till att vi har med karaktärsdrag och vanliga intressen i användarprofilerna. För vår del så är de personliga egenskaperna och personkemin hos de som vi träffar väldigt viktiga. Jag vet inte om vi är extrema i det fallet, men vi lägger kanske större vikt vid det än många andra. Nu är ju dock begrepp som t ex kemiträffar ganska vedertagna begrepp i de här sammanhangen. Så i varierande omfattning så borde det vara något som har ganska stor betydelse för många. Medan vissa kanske struntar helt i det och bara fokuserar på det sexuella.

Upplevelsen blir så mycket bättre

Vi har dock en känsla av att sexet, umgänget och hela upplevelsen blir så mycket bättre om alla trivs med varandra och funkar bra ihop. Sannolikheten för att hitta några som man funkar bra ihop med brukar ofta öka om man letar bland de som har liknande intressen och preferenser. Det behöver ju inte vara någon med exakt samma intressen som man träffar. Men det hjälper kanske till om det är några intressen som man delar. Vi har också en viss insikt om att vi i regel trivs bättre med vissa typer av människor med vissa personegenskaper, medan vi ofta trivs mindre bra med personer med andra typer av personegenskaper.

Ökar sannolikheten att träffa rätt

Så anledningen till att vi har valt att ha med detta i profilerna är för att öka sannolikheten att träffa rätt personer och inte riskera att upptäcka att man inte funkar ihop förrän efter det lagts en mängd tid och energi på personen ifråga. Sen har jag som sagt förståelse för att vissa kanske inte ser någon mening med det. Men vi har inte heller ställt några krav på att man måste kryssa in sina intressen eller personegenskaper. Det är inte obligatoriskt. Och om man väljer att inte kryssa i något så säger det ju kanske också något.

För er som ännu inte har något användarkonto på Hemligg och därför inte vet hur en användarprofil kan se ut så kan ni se ett exempel nedan.

Loves profil på Hemligg.se

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Tycker det är kul att man kan fylla i lite mer: karaktärsdrag och intressen. Men jag tycker det är lite få grejer att välja på. Skulle man kunna ha en möjlighet att fylla i något eget? Så är det tex på Darkside när man fyller i Kinks. En tom ruta där man skriver in det man tycker passar…

    1. Det går såklart att fylla på med mer om det är något som saknas. Säg bara till mig så fixar vi det. 🙂

      Att kunna göra så att man kan fylla på med något eget skulle säkert gå att fixa. Men det går inte out-the-box med den plattformen som vi använder. Så det skulle krävas en egen anpassning av koden och då är det tveksamt om det är värt det.

  2. Tycker det verkar vara en bra plats, den här nätplatsen. Jag menar, den är inte så hysterisk som andra som finns som jag tittat på men fort övergav. Verkar trevligt. Men jag är ny här.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.