Startsträcka

Releasedatum spikade

Då var det dags att presentera exakta datum för insläpp på Hemligg. Något många frågat efter, men som vi kommit med lite svävande svar på. Med början den fredagen den 10:e juli kommer vi att börja släppa in folk från väntelistan. Det är förvisso så att Hemligg även fortsatt kommer att vara en beta-version ett bra tag framöver. Men när vi nu börjar släppa in folk på sajten så är det på riktigt. 

Första insläpp den 10:e juli

För att se till att ha bra kontroll på allting så kommer vi att genomföra flera släpp stötvis. Första släppet kommer alltså att ske fredagen den 10 juli. Då kommer vi att skicka ut inbjudningar till ca 150-200 särskilt utvalda från väntelistan. Kriterierna för att bli utvald till detta första insläpp kommer att vara att man uppgett sig vara intresserad av att vara med och testa sajten. Därutöver kommer vi att se till svaren på övriga frågor för att få en bra sammansättning av den första gruppen av pionjärer på Hemligg.

Andra insläppet den 24:e juli

Två veckor senare, fredagen den 24 juli, kommer vi att göra nästa insläpp. Denna gång kommer vi att skicka ut inbjudningar till ca 1500 särskilt utvalda från väntelistan. I detta insläpp kommer vi att se till hela väntelistan. Dock så kommer vi inte heller vid detta insläpp att skicka inbjudningar till alla på väntelistan. 

All-in den 31:e juli

Om allt gått väl efter dessa insläpp så kommer vi fredagen den 31 juli att skicka ut inbjudningar till samtliga kvarvarande på väntelistan. Planen är att till slut frångå väntelistan och låta folk gå med direkt utan att behöva sätt upp sig på väntelista. Men initialt så tar vi oss friheten att styra insläppet.

Alla profiler granskas manuellt

Sen är det för övrigt också så att alla profiler som skapas på Hemligg kommer att granskas manuellt innan de blir godkända. Och för att ens profil ska bli godkänd kommer det att krävas att den verkar seriös och är ordentligt ifylld. Först när ens profil blivit godkänd får man full tillgång till sajten. Innan dess så har man bara tillgång till sin egen profil. På detta sätt så kommer vi se till att vi håller en hög kvalité och seriositet bland medlemmarna. Och framförallt kommer vi minimera risken för spammarna och andra oseriösa element. Det kommer rent administrativt vara lite besvärligare, men vi tror att det kommer att löna sig i längden.

Hemligg känns riktigt bra nu

Vi har varit väldigt måna om att se till att Hemligg kommer att vara riktigt bra redan från start när vi öppnar upp. All grundfunktionalitet ska finnas på plats och vara så användarvänlig och anpassad för ändamålet som möjligt. Sen är det självklart så att sajten inte är fulländad, utan vi kommer att kontinuerligt behöva vidareutveckla och förbättra sajten allt eftersom. Det är trots allt en beta-version vi släpper. Men Hemligg känns riktigt bra och jag hoppas och tror att ni kommer att gilla det. Även om ni får ha lite överseende med att det kan vara något vi missat att tänka på. 

Nedräkningen kan börja

Nedräkningen kan nu börja och jag kommer försöka skriva lite inlägg successivt fr o m nu och berätta lite mer om hur vi har tänkt och hur det kommer att fungera på Hemligg.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Väntar på insläpp! Ett skånepar med stor förväntan! 😉 Andra sidor har gjort oss besvikna! Hoppas på snabbt insläpp! <3

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.