Statusuppdatering och smygtitt

Det är många som hör av sig och undrar hur det går med utvecklingen av Hemligg och när de kan tänkas få sin inbjudan. Det är verkligen superkul med det stora intresset för Hemligg och vi ska här och nu berätta vad status är för tillfället och hur det ser ut framåt.

En hel del kvar att göra

Just nu jobbar vi för fullt med att testa Hemligg och tillsammans med de inbjudna i användarpanelen se till att sajten blir startklar. Det återstår fortfarande en del innan vi är klara. Rent funktionsmässigt och utseendemässigt så börjar saker och ting falla på plats. Några tekniska problem har ställt till det så att vissa i användarpanelen har haft svårt att testa sajten. Bland annat är det nåt fel som gör att vissa med iPhone inte får det att funka för att sidan inte laddas in ordentligt. Detta påverkar även sidan där man kan sätta upp sig på väntelistan. Förhoppningsvis så kommer detta att lösa sig då vi flyttar in i en bättre servermiljö. Vilket vi planerar att göra nästa vecka.

Smakprov på profilsidan

Men många är som sagt nyfikna och jag tänkte att jag skulle ta och ge ett litet smakprov av hur det kan komma att se ut inne på Hemligg. De bilder jag nu visar upp är skärmdumpar från en profilsida inne på Hemligg. Dels en som visar hur det ser ut på en dator.

Ett exempel på en profilsida inne på Hemligg

Och så en som visar hur det ser ut på en mobil.

Planen och schemat framåt

Det är som sagt fortfarande en hel del kvar att göra. Men tanken är att vi nog kommer att släppa in ytterligare en testtrupp på sajten för att göra en “generalrepetition” eller vad man nu ska kalla det innan vi släpper beta-versionen på riktigt. Dessa kommer att väljas ut bland de som satt upp sig på väntelistan för att få en inbjudan och angett att de kan tänka sig att ställa upp i en användarpanel. Detta kommer nog att ske i mitten maj uppskattningsvis. Och sen hoppas vi på att kunna skicka ut övriga inbjudningar i slutet av maj.

Och för er som undrar var ni kan sätta upp er på väntelistan så är det bara att gå till hemligg.se så hittar ni rätt.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Hej. Detta låter som en ny (bra!?) Sexkontaktsida.
    Hur gör man för att sätta upp sig på väntelistan? 🙂

  2. Love, glöm för tusan inte det viktigast – säkerheten r a och o i ett sånt här fall.
    Lycka till! Ser fram emot att använda den tillsammans med min partner!

    1. Nej säkerheten har jag i åtanke hela tiden. Ganska stort begrepp i och för sig. Men vi kommer att vidta en hel del åtgärder för att man ska kunna känna sig trygg och anonym på sajten. Kommer säkerligen återkomma till detta i något senare inlägg. Ser fram emot att se Peter PAn på Hemligg! 😉

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Ny anmälan

Stäng