Tjejer som verifierar sig = VIP

Tjejer är något som efterfrågas mycket på en sajt som Hemligg. Och så kommer det nog alltid att vara. Men vi har ju en uttalad policy om att försöka hålla en balanserad demografi på Hemligg och att andelen män bland de aktiva medlemmarna ska hållas kring 60%. Detta innebär att det är antalet tjejer och par på sajten som styr hur många män vi bjuder in på sajten. Detta har i sin tur inneburit att vi just nu har ca 2000 på väntelistan för att få en inbjudan till Hemligg. Mestadels män då, i och med att par och tjejer får en inbjudan i princip direkt.

Tjejer kan få VIP gratis!

Som ett led i vår strävan att öka andelen tjejer på sajten så kommer vi därför att erbjuda alla tjejer som verifierar sig 12 månaders VIP-medlemskap helt gratis (gäller även de som redan idag är verifierade). Det är också dessa tjejer som kommer att vara först ut att bli VIP-medlemmar på Hemligg när vi nu lanserar VIP-medlemskapen denna vecka. Detta är också något som vi planerar att fortsätta med så länge andelen tjejer på Hemligg understiger 10%. Idag är andelen tjejer ca 7% av de aktiva medlemmarna som varit inloggade senaste veckan.

Försvårar för fejkare

Detta är också något som vi gör för att uppmuntra alla tjejer att verifiera sig. Tyvärr finns det annars alltid tvivel om ett overifierat tjejkonto är äkta eller inte. Men om tjejkontot är verifierat då kan man känna sig trygg med att tjejen verkligen är en tjej. Att ge starka incitament för att verifiera sig kommer också att göra det svårare för de som skapar fejkkonton i och med att skepticism mot tjejkonton som inte är verifierade kommer att öka. Det kommer också bli lättare för oss att hitta fejkkontona ju fler som är verifierade. Så rimligtvis är detta något som alla vinner på.

Förhandspremiär för tjejerna ikväll

VIP-medlemskapen kommer att börja rullas ut ikväll till alla tjejer som är verifierade. Vi kommer sedan på onsdag eller torsdag öppna upp butiken för att låta alla få möjligheten att bli VIP-medlemmar. Exakt vad VIP-paketet kommer att innehålla i form av förmåner och funktionalitet kommer vi att deklarera i nästa inlägg. Då kommer vi också att avslöja vad det kommer att kosta. Vi kommer för övrigt att ha kraftigt rabatterade pris för alla som blir VIP-medlemmar under februari månad.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Om ni undrar hur det går med VIP-utrullningen så fick vi lite strul med en importfunktion som gjorde att vi inte kunnat dela ut VIP till någon än. Men sent ikväll ska vi göra en uppdatering och efter det så kommer de verifierade tjejerna att kunna åtnjuta VIP-funktionerna.

   1. Om allt går rätt så kommer du att få ett mejl skickat till dig när det aktiveras. Där kommer det stå vad VIP-paketet innehåller i nuläget. Annars så tror jag att du kommer att märka det. Det kommer dock initialt inte synas på din profil att du är VIP.

    1. Blir spännande att se hur och vad det blir 🙂 Tycker att det är schysst att vi som är verifierade får prova på VIP utan kostnad 🙂

     1. Jodå. Det blev VIP utan mejl. 🙂 …Eller mejlet kommer lite senare bara. Men alla tjejer som är verifierade har nu blivit VIP-medlemmar och fått tillgång till VIP-funktionerna.. Även du. 🙂 …Men det kommer ett mejl snart som förklarar lite mer vad VIP innebär.

  1. Det kom käppar i hjulet som gjort att jag inte kunnat rulla ut det. Men det kommer. Jag jobbar på det. Förhoppningsvis så kan vi rulla ut det om ett par timmar. I värsta fall tar det ett par dagar till.

  1. När det gäller par så får de en rabattkod, som ger 50% rabatt om/när man köper VIP, när de verifierar sig.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.