Vad är Hemligg?

Välkommen till Hemligg! En ny community för folk som är intresserade av sex. Här kommer du att kunna hitta likasinnade kvinnor, män och/eller par för sexkontakter på ett eller annat vis. Antingen för träffas IRL eller bara ha trevligt online här på sajten. Själva namnet Hemligg sammanfattar i stora drag vad Hemligg är. Hem, ligg och hemlig. Alla har vi sex hemma bakom fördragna gardiner och där kan vad som helst hända. 😉

Vilka är vi bakom Hemligg.se?

Jag som skriver detta blogginlägg går under namnet Love och är gift med Liw som driver bloggen “Liws lust“, som sedan något år tillbaka bloggar för tidskriften amelia. Liw har på sin blogg berättat om vårt intresse för sex och hur vi levt ut en del av våra fantasier. Trots att vi annars lever ett helt normalt familjeliv, så har vi sista åren testat både trekanter och fyrkanter. Och älskat det. Både Liw och jag älskar att utbyta erfarenheter och tankar kring sex med andra samtidigt som vi utåt sett vill vara diskreta. Inte för att vi själva inte står för vårt intresse, men för att vår omgivning troligtvis skulle känna sig obekväma.

Varför behövs Hemligg?

Det finns såklart redan några forum för sexintresserade, men vi har inte känt oss riktigt hemma någonstans. (t ex Bodycontact) Flera av sidorna känns förlegade och utan omsorg från de som driver sajterna. Och i andra fall så är det inte direkt upplagt för att knyta kontakter. Eller så är sajten bara opersonlig eller inte gjord för oss som känner oss som vanligt folk men med ett intresse för sex. Och eftersom det inte verkar finns ett mer familjärt och trevligt sexcommunity där man kan hitta de sexkontakter man vill ha så har vi nu valt att skapa ett. Men vi vill göra det tillsammans med er.

Ett mer familjärt och användarvänligt sexcommunity

Vad vi vill skapa är en diskret och familjär community för vanligt folk som har intresse för sex. En sajt där utvecklingen sker tillsammans med användarna. Vi sitter inte på alla svaren på hur sajten blir bäst även om vi har en hel del idéer. Däremot så finns det säkerligen en hel del tankar, idéer och önskemål hos er som vill vara med. Så därför kommer vi att bjuda in några av er till att vara med och tycka till och testa sajten innan vi börjar släppa in folk på sajten. En användarpanel helt enkelt. Därutöver så tänker vi även fortsättningsvis hålla en tät dialog med användarna på sajten. Vi tror mycket på att det är så man bygger upp en användarvänlig sajt på bästa sätt.

Vad kommer man att kunna göra på Hemligg?

Exakt vilka funktioner och hur sajten kommer att fungera är inte helt klart. Men vissa basfunktioner kommer Hemligg garanterat att ha:

  • Community i stil med vad som finns på Facebook.
  • Profiler inriktade på sex för att göra det lättare att hitta rätt
  • Sökfunktioner för att hitta sexkontakter
  • Möjlighet att verifiera att man är det man utger sig för att vara

Därutöver kommer vi att lägga stor energi och möda på att göra så att det känns tryggt och trevligt på sajten. Det känns som att det är lite A och O. Sajten är i stort redan fungerande och färdig, men funktionaliteten ska tweakas. Sen kommer vi lägga till funktionalitet efter hand.

Hur joinar man Hemligg?

Vi kommer inledningsvis enbart släppa in folk genom inbjudan. Om du vill ha en inbjudan så kan du sätta upp dig på väntelistan här. Anledningen till att vi vill göra så är för att få lite bättre kontroll på inflödet av folk. Dels för att vi kommer att bjuda in stegvis län efter län lite beroende på var störst intresse visats. Dels också för att se till att andelen kvinnor, par och män kommer att vara i hyfsat god proportion till varandra. Men också för att vi troligtvis kan slippa spammare och andra oönskade användare i högre grad. Huruvida vi kommer fortsätta med inbjudningskravet i all evighet får vi se. Men inledningsvis så måste ni sätta upp er på väntelista.

När öppnar sajten?

Vi planerar att börja släppa in folk på sajten under april. Vi kommer att ge er löpande information här på bloggen. Men som sagt så måste du ha en inbjudan för att komma in. Och det kan du be om här.

Kommer det att kosta något?

Inledningsvis kommer det att vara helt gratis då det är en beta-version av sajten vi släpper. Men förr eller senare så måste vi börja ta betalt för åtminstone delar av sajten. I grunden vill vi att det ska vara gratis, men det är också så att sajten blir seriösare om man kan visa sin seriositet genom att vara betalande medlem. Så sannolikt kommer det att bli så att vi kommer att göra så att man kan uppgradera sig till vip-medlem eller något liknande. Oavsett så är det ju rent krasst så att vi behöver kunna finansiera utvecklingen och driften av sajten på något sätt.

Be om en inbjudan nu!

Tycker du att Hemligg låter som en bra idé och något som du vill vara med i så se till att be om en inbjudan redan nu. Det är ingen idé att vänta. Det är inte bindande på något sätt att sätta upp sig på väntelistan.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Fantastiskt bra initiativ!
    För oss som par så känner vi att vi inte får ut de vi vill eller hitta likasinnade på sidor som redan existerar, dessutom alla dessa fakeprofiler som skriver fredag/lördag kväll.

  2. Härligt! Låter toppen 👍🏻 Precis vad jag väntat på. Är trött på alla dyra sajter med fejkprofiler som bara vill chatta i evigheter. Känns som man blir utsugen på pengar bara. Heja, heja! Hoppas bli medlem snart, har skickat in ansökan.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.