Vår färdplan

En del kanske undrar vad som är på gång och vad som kommer att hända och när det kommer att hända. Det är ju lite så att Hemligg har gett sig iväg på en resa. Många är det nu som har hoppat på tåget. Och självklart är det många som undrar vart vi är på väg och vilka hållplatser vi har att se fram emot. Och ungefär när vi är framme vid de olika ställena. Så här kommer nu vår färdplan för de närmaste månaderna.

V.44: Flytt till bättre servermiljö

Vi flyttade ju till bättre servermiljö för någon månad sedan redan tänker någon? Jo vi flyttade nyligen till en annan servermiljö i hopp om att den skulle vara bättre. Men det blev inte mycket bättre. I vissa avseenden har det faktiskt blivit sämre då vi dragits med en hel del fel. Vet inte om ni har märkt av de så mycket, men stundtals har det varit ganska mycket störningar.

Dessutom har hanteringen av servrarna tagit upp en stor del av min tid, vilket inte känts speciellt bra. Det var lite av en budgetlösning, men det håller inte i längden. Så nu får det kosta vad det kosta vill för att se till att vi får en hållbar lösning där sajten ska kunna driftas på snabbast och säkrast möjliga sätt. Och att vi får hjälp med att hantera servrarna så att jag inte ska behöva lägga en massa tid på sånt. Flytten nu, till en helt ny leverantör, kommer att ske under vecka 44. I god tid innan helgen.

V.44-45: Kontaktgrupperna skrotas

Kontaktgrupperna som varit vår kontaktannonslösning kommer att skrotas. Vi kommer troligtvis att skrota dom redan nästa vecka. Det är bara att inse att det var en dålig lösning som dessutom gjort att vi inte kunna utveckla forum och grupper på sajten. Så att vi skrotar kontaktgrupperna kommer att göra att vi kan förbättra forumen och grupperna och hur vi använder detta på sajten på ett bra sätt. Vilket är något vi kommer att börja jobba med så fort kontaktgrupperna är skrotade.

V.44-45: Ny kontaktannonslösning

Ersättningen till nuvarande kontaktannonslösning är under utveckling och kommer troligtvis att bli klar under vecka 44. Eventuellt så kan vi släppa det redan under vecka 44. Men troligtvis blir det först under vecka 45. Det kommer att vara en kontaktannonslösning som kommer vara ofantligt mycket bättre än dagens. Och på ett helt annat sätt. Mycket mer flexibelt och användbart.

V.46-52: Utökat insläpp och marknadsföring

När vi fått nya kontaktannonsfunktionaliteten på plats så kommer vi att börja gasa på vad gäller insläpp och marknadsföring. Troligtvis kommer vi att börja låta folk registrera sig utan inbjudan. Det kommer dock fortfarande vara så att vi granskar alla som vill komma in. Dessutom kommer vi att börja marknadsföra Hemligg på bredare front.

V.50: VIP-medlemskap börjar erbjudas

För att finansiera sajtens utveckling och drift så måste vi såklart också börja dra in lite pengar. Vi har för avsikt att låta sajtens grundläggande funktioner vara gratis. Men de som blir betalande medlemmar kommer att få ta del av en mängd olika förmåner och funktioner som inte kommer gratismedlemmar till del. Exempel på några sådana funktioner är följande:

 • Bättre och mer avancerade möjligheter att söka bland medlemmar
 • Att kunna se vilka som följer en
 • Att kunna ha en egen blogg till sin profil
 • Att kunna få upp en inforuta på medlemmar i flödet
 • Att skapa stories
 • Utökade möjligheter att filtrera flöden och kontakter

Exakt vad det kommer att kosta att vara VIP-medlem är inte helt bestämt ännu. Men det kommer att säljas som antingen 1 månad, 3 månader eller ett år. Och det kommer att vara kraftigt rabatterat för de medlemmar som är verifierade.

2021 är ett nytt kapitel

Vad som händer nästa år är lite vanskligt att säga. Vi har inte gjort upp några direkta planer för nästa år ännu. Det beror ju väldigt mycket på hur det hela utvecklas under slutet av 2020. Men klart är att Hemligg kommer utvecklas väldigt mycket allt eftersom och beroende på hur folket på sajten vill ha det.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Har varit ganska nyfiken på vad VIP-medlemskapet skulle innebära, och tyckt att det kan vara en bra grej.
  När vi nu får mer info så blir jag ändå lite tveksam.
  Det man först reagerar på är att priset blir olika för verifierade tjejer/par och overifierade killar som inte ens kan verifiera sig. Tycker i så fall att det är bättre att även killar får verifiera sig, är man seriös så är det ju inget problem, och det blir dessutom lagligt.
  Att kunna skapa stories och en blogg kan väl kanske öka intresset för ens profil, men är troligen försumbart. för killar
  Min känsla är att VIP:en mest gynnar dem som redan kan välja och vraka men hjälper inte alla dem som inte har möjlighet att ta kontakt.
  Ursäkta de lite negativa tankarna och jag förstår att tjejer och par är hårt uppvaktade, men om sidan skall vara välkomnande och till för alla så bör man nog även försöka få med killarna på tåget fast med tjejerna som viktigaste lokföraren så klart?
  Ha det fint alla

  1. Vad gäller vilka förmåner som kommer att komma vip-medlemmar till del så var det enbart några exempel jag tog upp i blogginlägget. Det kommer att fyllas på med fler saker och det är inte heller säkert att alla saker som jag tog upp som exempel kommer att vara på plats direkt när vi börjar erbjuda vip-medlemskap. Detta inlägg är enbart en färdplan och inget är skrivet i sten.

   Det kommer säkerligen fler funktioner och vissa funktioner kommer uppskattas av en del medan det känns meningslöst för andra. Så det kommer knappast att vara så att alla kommer att tycka att alla funktioner man får med ett vip-medlemskap kommer att vara bra. Och tycker man inte att det är värt att sponsra Hemligg genom att bli vip-medlem så kan man helt enkelt låta bli. Det kommer inte att vara något tvång. Vi har för avsikt att låta det vara möjligt att vara medlem på Hemligg helt gratis med grundläggande funktionalitet.

 2. Håller med om diskussionen kring rabatterat pris på VIP-tjänsten för kvinnor och par men inte män (pga av att inte män verifieras) Det känns diskriminerande och gör att ensamma män framställs som mindre intressanta som medlemmar på sighten. Säker klarar de flesta kostanden men vad är det för signaler som sänds ut. Ställ krav på verifiering, betende, respekt m.m. för att hålla borta de som inte kan uppföra sig.

  1. Det kommer att vara samma pris för alla. Dock så är det så att det är av stort värde för oss att tjejer och par verifierar sig. Därför så vill skapa incitament för att de gör det. Det gynnar Hemligg och alla medlemmar på sajten att tjejerna och paren verifierar att det faktiskt finns en kvinna bakom och att de finns på riktigt. Att verifiera att en man är en man och finns på riktigt är av i princip noll värde för oss och medlemmarna på Hemligg. Det skulle enbart innebära en ökad administrativ kostnad. Har diskuterat det här med verifiering i tidigare blogginlägg https://hemligg.se/hur-verifierar-vi/. Så jag diskuterar inte det vidare här.
   Sen var det kanske lite dumt av mig att ta upp detta i detta inlägg om kommande vip-medlemskap för det kommer i praktiken inte att handla om något automatiskt rabatterat pris för de som verifierar sig utan det kommer sannolikt vara så att man få en rabattkod när man verifierar sig som man kan använda när man köper ett vip-medlemskap. Exakt hur det kommer att vara utformat vet jag inte. Hur som helst så är det av stor vikt för oss och för alla medlemmar på Hemligg att vi skapar incitament för att få så många tjejer och par som möjligt att verifiera sig. Det handlar inte om någon diskriminering eller nedvärdering av män. Istället är det vi visar en uppskattning för de tjejer och par som väljer att verifiera sig.

   1. Fast bara det faktum att en rabattkod erbjuds till personer som verifierar sin profil när verifieringsmöjligheten endast finns för ena könet samt par utgör en diskriminering och är olaglig. Ni behöver tänka igenom det ett varv till. Det kan vara en bra idé att ta juridisk konsultation i dessa frågor, det brukar bli billigare i längden.

    1. Hej, såg ditt inlägg om vi funderade på en sak. Vad har du för grund för att det är diskriminerande och olagligt att kräva verifiering av en viss grupp? Att antyda en sådan sak kräver också en bevisbörda. Så vad har du för källa på det?

     1. Mrandmrsb: Ni missuppfattar min kommentar. Läs den igen. Det handlar om vilka som erbjuds möjligheten att uppfylla villkoren för att få rabatt och jag ifrågasatte om det är lagligt när vissa fråntas möjlighet att verifiera sig för att kunna uppfylla villkoren för att få en rabattkod.

      Vidare har Lovekkollat upp vad som gäller nu. Så jag tänker att detta är en ickefråga, men också att det kan finnas en lämplighet i att Hemligg hänvisar till det svar Love fått i samband med att rabattkoder erbjuds, för att undvika fortsatt spekulation i frågan.

 3. Har funderat kring ämnet om kraftigt rabatterade priser för vip-medlemskap som sätter verifierad kvinnor o par i elitserien, medan singelmännen blir de som ska stå för notan – lagligt kanske, men vore det inte trevligare om alla som köper ett längre vip-medlemskap betalar samma pris? Inte ska väl sidan odla ojämlikheten beroende av civilstånd och kön? Det är iså fall på pricken hur man behandlat män på Victoria Milan…

  1. Jag skulle nog tvärtom vilja se att Hemligg gick ännu längre. Åtminstone då det kommer till kvinnoprofiler.
   Bjud på VIP-funktionalitet för de kvinnor som verifierar sig. Förutsatt att verifieringen inte innebär en allt för hög tröskel för de som är lite osäkra på om Hemligg kan vara något för dem, så kommer det i stort sett garantera att Hemligg inte fylls av en massa fejk-profiler (vilket det för övrigt finns gott om på Victoria Milan)…
   Jag befarar att snedfördelningen mellan dem som söker kvinnor och dem som söker män alltid kommer att vara stor och att en kvinnoprofil aldrig kommer att sakna “uppvaktare”. Verifierad eller overifierad spelar ingen roll, och detta faktum spelar fejk-profilerna i händerna.
   Att sedan VIP-profiler utrustas med bättre verktyg för att söka, filtrera och kanske också värja sig mot anstormningen av uppvaktare är bara bra för seriösa män och par.
   Par är lite knivigare, men visst. Om det är konstaterat att det bakom många par-profiler döljer sig ensamma män så absolut. Rabattera verifieringar för allas trevnad.
   Sedan har jag väl en förhoppning om att VIP-funktionalitet för oss män handlar mer om att höja oss över bruset snarare än att frigöra oss från artificiella begränsningar. Kanske så enkla medel som att färga en flört annorlunda jämfört en som inte betalar eller möjligheten att skicka ett litet meddelande med flörten. Kanske att meddelanden generellt får en annan kulör, som indikation till mottagaren om att vi (kanske) är mer seriösa än andra…

 4. Finns många fördelar med verifieringen och annat pris för dom som är det dom säger sig va och helt rätt i vårt tycke. Det som troligtvis är ännu viktigare i frågan om hemligg ska bli något bestående är uppdelningen mellan antalet kvinnor, män och par där andelen singel män profiler aldrig får överstiga 50% av det totala antalet aktiva medlemmar på så vis ger det mer utrymme för seriöst aktiva par och kvinnor. Och en mer långsiktigt vinst ekonomiskt för ledningen av en seriöst driven sida.

 5. Kul att höra att det går framåt. Jag vill gärna framföra en åsikt kring fritt insläpp. Enligt min mening är det redan alldeles för många singelmän på sidan och det förstör upplevelsen. Jag vill kommunicera med andra par, men hittills är det nästa bara singelmän som skriver och det ger absolut ingenting. Singelmän går ju att hitta lätt på alla andra sidor så min förhoppning vore att hemligg skulle kunna vara en frizon.

  1. Det är ganska svårt att komma ifrån att det är mycket män på en sån här sajt. Men här på Hemligg så kan du välja att spärra kontaktförsök från män. Gå in på era kontoinställningar så hittar ni en flik som heter “Flörtinställningar”. Där kan ni välja att filtrera bort flörtar från män beroende på olika egenskaper. Det gör att antalet män på sajten kommer att påverka er betydligt mindre.
   För övrigt så håller vi med om att det är önskvärt att hålla uppe andelen par och tjejer på sajten i förhållande till antalet män. Vi kommer också att försöka styra det i den mån vi kan. Och i övrigt så kommer vi att minska ner på de negativa effekterna av att ha en stor andel män. Det är inte heller så att män är enbart negativa. Det är ju många som vill ha och gillar män också. 🙂

   1. Hej
    Såg ett bra förslag på att kunna ge en tex rekommendation på folk man träffat av något slag.
    Då siten riskerar att få obalans, och par och kvinnor ledsnar på att bli överrösta med flörtar och förslag från folk som inte bryr sig om man matchar eller ej.
    En verifikation/rekommendation eller liknande skulle kanske vara ett sätt att för par/kvinnor att kunna hitta träffar något enklare.
    Se
    https://hemligg.se/forums/discussion/rekommendation/

   2. Det är så här på alla sidor som handlar om sexuella saker, då vore det kanske bra att försöka locka fler kvinnor än att blockera män från att flirta/kontakta kvinnor eller liknande. Det är minst lika frustrerande för oss singelmän att vara 5-10 gånger fler i antal än kvinnor som det är för de få kvinnor som finns i sidan. Att få hit många kvinnor är säkert jättesvårt att genomföra men det borde vara något att sträva efter så att balansen blir bättre. Annars är det ju lika bra att man lämnar communityn, som singelman alltså.

 6. Hej!

  Det låter som en plan för framtiden. Jag har en fråga gällande VIP och de rabatterade priserna som kommer att gälla verifierade medlemmar. Kan jag som kille få verifiera mig och tillgodoräkna mig rabatt?

  Tack!

  1. Nej, killar kommer inte att kunna verifiera sig. Verifieringen vi har idag syftar till att bevisa att det finns en kvinna bakom ett tjejkonto eller parkonto det då något som många tvivlar på. Att det verkligen är en kille bakom ett killkonto är det knappast någon som tvivlar på. Så en verifiering av killar skulle enbart vara slöseri med tid och riskera att inge en falsk trygghet.

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.