Kille som ser nöjd ut med VIP-biljett i handen.

Varför bli VIP-medlem?

Vad är det för nytta med att bli VIP-medlem på Hemligg? Och hur kan man dra nytta av det på bästa sätt? Det är vad det här inlägget kommer att handla om.

Möjliggör att vi kan driva och utveckla Hemligg

En stor anledning till att bli VIP-medlem är att man hjälper till att hålla sajten igång och levande och möjliggör att Hemligg kan utvecklas och bli ännu bättre. Att driva en sajt som Hemligg innebär givetvis en hel del kostnader. Dels serverkostnader men också kostnader för att administrera och utveckla sajten. Vi lägger ner enormt mycket tid och engagemang i att se till att hålla borta dåliga element som fejkkonton och andra otrevliga inslag. Det är bara Liw och jag, Love, som sköter allt på sajten och vi gör det på heltid. Och att vi kan driva Hemligg som vi gör är nästan enbart tack vare alla betalande VIP-medlemmar på Hemligg. Så en stor eloge går till alla som stöttar oss genom att köpa VIP-medlemskap!

Slipper reklam på Hemligg

Vi har medvetet valt att nästan helt låta bli att köra reklam på Hemligg. Anledningen är att vi tycker att reklam fular ner sajten och det blir så mycket trevligare utan reklam. Däremot så har vi valt att köra ganska mycket reklam för VIP-medlemskap mot gratismedlemmar. Det är reklam som man slipper som VIP-medlem. Så om du är VIP-medlem så kan du åtnjuta en nästan helt reklamfri sajt. Men en förutsättning för att vi ska kunna hålla Hemligg så reklamfritt är såklart att vi får in tillräckligt med pengar via våra VIP-medlemskap för att finansiera sajten.

Hemligg blir så mycket smidigare

Genom att bli VIP-medlem så får du tillgång till en mängd olika funktioner som gör allt väldigt mycket smidigare. Exempel på detta är att kunna:

 • filtrera bort oönskade inlägg i flödet
 • söka detaljerat bland medlemmarna
 • förhandsgranska medlemmar utan att besöka profilen
 • lägga bevakning på nya medlemmar
 • lägga bevakning på kontaktannonser

Tack vare dessa funktioner så kommer ni märka att det blir betydligt smidigare och göra det lättare att hitta och se det som ni vill ha på Hemligg. 
Ett av våra bästa tips till VIP-medlemmar är att göra inställningen att enbart inlägg med minst x antal gillningar ska visas. Det är väldigt effektivt för att få bättre kvalitet på det allmänna flödet.

Får ut mer av Hemligg

De som väljer att bli VIP-medlemmar kommer också att få tillgång mer funktioner och information på sajten. Exempel på detta är att kunna:

 • Se besökare på sin profil
 • Se alla som gillar ens bild/inlägg
 • Flörta obegränsat
 • Skicka bilder i privata meddelanden
 • Posta och se filmer
 • Chatta i chattrum
 • Se alla följare och vilka du följer
 • Skicka meddelanden med flörtar
 • Posta blogginlägg
 • Skapa grupper

Ökade möjligheter till sekretess och integritet

När man är VIP-medlem så kan man välja att dölja lite av sin aktivitet på Hemligg. T ex så kan man välja att dölja vilka bekantskaper man har och vilka grupper man är med i. Dessutom så kan man välja bort funktionen att ens besök på andra profiler registreras.

Ökar möjligheterna att få napp

Att vara VIP-medlem är ju i sig ett tecken på att man kanske är lite seriösare än en vanlig gratismedlem, vilket också andra kan se i och med guldstjärnan som pryder alla VIP-medlemmar. Men för att öka sina chanser att få napp på det man söker så är det ju bra om man är bland de första som kontaktar en ny medlem när denne dyker upp på Hemligg. Därför är just möjligheten att kunna lägga en bevakning på nya medlemmar en funktion som kan öka dina chanser att få napp väsentligt. Även möjligheten att lägga en bevakning på nya kontaktannonser är något som också kan öka chansen att faktiskt hitta just det man söker. En annan funktion som också ökar chansen att få napp är möjligheten att kunna skicka med ett kort meddelande (280 tecken) med den flört du skickar. 

Stort tack till alla som väljer att stötta oss

Klicka på länken nedanför om du vill bli VIP-medlem. Där kan du också se alla fördelar med VIP listan med en liten förklaring för varje. Stort tack på förhand!

Klicka här för att bli VIP-medlem!

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Först vill jag säga att jag absolut inget har något emot att betala VIP (även om vi inte är det för stunden) för att hjälpa till med sidans fortlevnad, den må vara lite seg men i övrigt så fungerar den bra och de basala funktionerna finns där. Allt gott så långt, men två saker i texten ovan fick mig att reagera.

  1) “Ett av våra bästa tips till VIP-medlemmar är att göra inställningen att enbart inlägg med minst x antal gillningar ska visas. Det är väldigt effektivt för att få bättre kvalitet på det allmänna flödet.”
  – Hur blir det då med nya inlägg, de har ju noll likes som en början? Är de beroende av icke betalande medlemmars nåd för att ta sig in bland VIP-klientelet och de då lite mer “seriösa” besökarna? Ponera att alla betalande ställer in 15 som lägsta värde, då kommer troligen 99% av alla bilder på män försvinna ur deras flöde, även de män som finns i parkonstellationer.

  2) “Men för att öka sina chanser att få napp på det man söker så är det ju bra om man är bland de första som kontaktar en ny medlem när denne dyker upp på Hemligg.”
  – Det här har ju varit en stor diskussionspunkt på BC de senaste åren, att nya tjejer (det händer säkert någon man också, men främst tjejer) blir överrösta med meddelanden så fort de registrera sig. Männen är som hyenor kring ett byte och det verkar inte ovanligt att en ny kvinnlig medlem har 50+ meddelanden när denne loggar in.

  Jag vet att HL inte är BC, det är betydligt mindre av viss sort här, men är det verkligen så smart att tipsa om det där tillvägagångssättet? En ny medlem kanske inte har orienterat sig kring sidan och fått gjort alla inställningar och beskrivningar om vad som söks. Det är ju inte heller först till kvarn som gäller, man måste ju ändå vara en vettig person och passa in på det som den nya medlemmen letar efter.

  /Han

  1. Bra frågor. Som jag tycker jag har ganska bra svar på. 🙂

   1) Även om jag nu rekommenderar VIP-medlemmar att filtrera bort inlägg som inte fått några gillningar eller väldigt få så kommer det sannolikt inte att spela någon större roll för utfallet. Det kommer ändå att vara så pass få som gör den inställningen att de flesta ändå kommer att ha det fulla flödet. Dessutom så blir det inte speciellt bra om man sätter som krav att de inlägg man ska se måste ha minst 15 gillningar. Då kommer man att få ett väldigt inaktuellt och fattigt flöde. Tror att max är 10 men jag rekommenderar att sätta 1 eller 2 gillningar. Det räcker gott och ger fortfarande ett hyfsat aktuellt flöde.

   2) Anledningen till att det är så att många siktar in sig på att kontakta nya medlemmar är just för att det ger en ökad chans att faktiskt få napp. Skillnaden på situationen här på Hemligg jämfört med andra liknande sajter är att man inte kan skriva meddelanden till någon innan man först har gjort en kontaktförfrågan genom att skicka en flört och fått en flört tillbaka. Förvisso kan ju VIP-medlemmar då skicka med ett litet kort meddelande med flörten, men det hamnar inte i brevlådan. Flörtsystemet gör att tjejerna får betydligt bättre kontroll över vad de blir “utsatta” för här på Hemligg. Visst kan det vara så att vissa nya medlemmar kan få ganska många flörtar direkt. Men jag tror ändå det är något som de borde se som ganska positivt. Och tycker de att de får för många ointressanta så kan de ju alltid ställa in flörtfiltret så att de slipper se flörtarna från medlemmar som de inte har något intresse av.

   1. Först och främst, tack för att du tog dig tid att svara.
    Tänker att vi inte behöver dra det här i långbänk, men jag kan inte helt släppa diskussionen än 😐

    1) Absolut, 1 eller 2 kanske gör att en del bilder överlever 0-likes-döden och nej, alla kommer säkerligen inte använda det filtret. Men för att ändå ge ett exempel, ta de tre senaste bilderna som vi lagt upp som visar mig (han) så har bara en av dem fått likes från någon som inte varit VIP-medlem. Med för många som ställer in det här, om än bara till 1 like, kommer mängder av bilder på män vara i de icke-betalande medlemmarnas våld. Nu är ju inte likes hela världen, jag själv verkar inte attrahera mer än 8-9st och är man inte snyggare så :P, men det har varit ett par diskussionstrådar om just det där att mäns bilder ofta inte blir speciellt uppskattade (synligt iaf, med likes och kommentarer)

    2) HL är absolut ett av de mer rumsrena ställena om man jämför, (mycket tack vare till er som sköter sidan och till alla förnuftiga medlemmar) men det diskuteras och ondgörs ändå då och då om folk som skickar flörtar utan att stämma in på vad som söks etc. – så jag är tveksam till rådet att hänga på låset när nya personer kommer in. Men det är min åsikt och jag får väl kanske skylla mig själv i slutändan för att vara för “sen på bollen” 😛

    Tror det var allt, och som sagt, jag är inte intresserad av att dra det här i långbänk 🙂

    /Han

 2. Jag skaffar VIP av den enkla anledningen att jag vill stötta dem som utvecklar sidan. Jobbar själv med mjukvaruutveckling och har varit både front back och fullstack. Den dit och engagemang som krävs för att hålla ett sånt här community flytande är lätt värt några hundralappar här och där. Hatten av!

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Ny anmälan

Stäng