Hemligg sex-community – Finn likasinnade kvinnor, par och män

Lekfull och diskret mötesplats

FÖR VANLIGT FOLK MED INTRESSE FÖR SEX

Vill du ha en Inbjudan?

Insläpp på sajten sker enbart via inbjudan. Vi släpper in från väntelistan successivt och kötiden kan variera beroende på att vi strävar efter att hålla en hyfsad balans i demografin. Om du svarar på några frågor utöver att ange din e-postadress så kan du förbättra din plats i kön.

Uppsnappat

VANLIGA FRÅGOR

Det är helt gratis i grunden, och med all nödvändig funktionalitet. Men för de som vill stötta Hemligg och få lite extra bra funktioner så kan man köpa VIP-medlemskap.

Initiativet till Hemligg.se kommer från Liw och Love. Liw har i flera år drivit bloggen “Liws lust” som nu ligger hos amelia.se. Love är gift med Liw och är den som kommer att ansvara för utvecklingen av Hemligg.se.

En betaversion är en version av sajten som ännu inte är fullt utvecklad och testad. Betaversionen av Hemligg.se är dock fullt fungerande med alla grundläggande funktioner som behövs.

Vi vill se till så att sajten blir populerad med användare i god proportion till varandra avseende kontotyp (killar, tjejer och par). Dessutom vill vi se till att styra inflödet av nya medlemmar för att kunna se till att kunna hantera tillväxten på så bra sätt som möjligt och se till att hålla fejkkonton och oseriösa borta i så hög grad som möjligt. Därför krävs det en inbjudan för att få tillgång till sajten. 

Första steget är att sätta upp sig på väntelistan genom formuläret “Vill du ha en inbjudan?” ovan. Därefter så får du invänta en inbjudan till sajten som vi skickar ut till den epostadress som du angett. Se till att kontrollera din skräppostmapp så att inbjudan inte hamnar där.

För tjejer och par så är det ingen väntetid alls. De får en inbjudan direkt. För killar är väntetiden just nu 7-12 veckor.

Ja. Om du inte vill vänta på en inbjudan så kan du göra ett Förköp av VIP-medlemskap och därmed få din inbjudan direkt.

Hemligg.se är en diskret community för vanligt folk med intresse för sex där man får vara anonym. Intentionen har varit att göra en sexig sajt med lite glimten i ögat utan att kännas porrig eller sliskig. Här kan man söka sexkontakter med likasinnade lekkamrater. Men tanken är också att det ska vara ett community som är kul att hänga i även om man inte är intresserad av att hitta sexkontakter för träffar irl. Det kan ju alltid vara spännande att utbyta erfarenheter och tankar med likasinnade. Och vem vet vad det kan leda till. Om inte annat så kommer vi kanske få fantasier att väckas och växa.

Vill du veta mer?

Läs mer på vår blogg

eller

Kontakta oss på [email protected]

Flirten har ignorerats

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Ny anmälan

Stäng

error: Alert: Content is protected !!